Saslušan trener iz Surdulice, osumnjičen za pedofiliju: Šalio se sa dečacima?

 
 
 ≫ 
  • 9

Trenera je policiji prijavio jedan od roditelja koji je naveo da je njegov trinaestogodišnji sin primio lascivne poruke od Aleksandra F.

Tužan dečak, plače Foto: Pixabay

Aleksandar F. (36) iz Vladičinog Hana, jedan od trenera Omladinske škole FK Radnik iz Surdulice, osumnjičen da je počinio nedozvoljene polne radnje, juče po podne saslušan je u Osnovnom javnom tžilaštvu u Vranju.

Kako je za "Novosti" rekao tužilac Dragan Nikolić, on je u odbrani ponovio iskaz sa saslušanja u policiji, rekavši da se "sa dečacima šalio" i da "ništa nije u radio u smislu zadovoljavanja polnog nagona". Nikolić kaže da je tužilaštvo nakon saslušanja predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana.

Posle privođenja, iz kuće trenera uzeti su računar i telefon i poslati na veštačenje. Trenera je policiji prijavio jedan od roditelja koji je naveo da je njegov trinaestogodišnji sin primio lascivne poruke od Aleksandra F. To je bio povod za pokretanje istrage.

Nezvanično, kasnije je utvrđeno da je trener navodno neprimereno dodirivao dečake, pa mu se stoga stavlja na teret krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Trener je po početku istrage suspendovan iz kluba, a informacije o pokretanju istrage šokirale su upravu FK Radnik, s obzirom na to da je Aleksandar pre dve godine primljen kao uzoran sportista i raniji trener dečjeg rukometnog kluba u Vladičinom Hanu.

Video: Traži se manijak koji je pokušao da siluje šestogodišnju devojčicu: Ovo je snimak napada

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    8. oktobar 2020 | 09:07

    У затвор са њим па нека се тамо шали са својим вршњацима. У затвору једва чекају овакве .

  • Una

    8. oktobar 2020 | 08:42

    Mnogo ima ovih izopacenih tipova. Djeci nasoj nanose veliku stetu, citamo to svakodnevno. Da li drzava ima mogucnosti da ovo sankcionise da im nikad vise ne padne na pamet ovakavo manjacenje.

  • V8

    8. oktobar 2020 | 09:30

    Kako se šalio a pippkao ga!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA