Marija, ubijena u autu u Pančevu, bila je voljena profesorka: Sa sajta škole nestale objave o njoj

 
 
 ≫ 
  • 21

Nestale sve objave koje je Marija podelila na svom Fejsbuk profilu, a gde je hvalila svoje đake i uspehe

Marija Stanojoska Foto: Instagram

Tragično nastradala Marija S. (31), koja je zajedno sa Milanom Ž. (41) pronađena bez znakova života u automobilu u Pančevu, bila je profesorka nemačkog jezika u osnovnoj školi u Kovinu, a ranije je kratko radila kao nastavnica i u Kačarevu.

Kada smo pozvali OŠ "Đura Jakšić" u Kovinu, na čijem spisku zaposlenih se nalazi i njeno ime, oni nisu želeli da daju nikakav komentar o svojoj tragično stradaloj koleginici, pa ni da preciziraju kada će biti komemoracija.

- Mi nemamo šta da kažemo za medije. U vezi sa komemoracijom, pozovite sutra - kazala je kratko ženska osoba koja se javila na telefon pošto je pokušala, ali nije uspela da pronađe direktora u školskoj zgradi.

Inače, neke objave sa sajta škole u kojim su bile i Marijine fotografije, a koje je ona tokom prethodnih meseci delila na svom Fejsbuk profilu, gde pokazuje kako je ponosna na svoje učenike - naprasno su obrisane sa sajta ove osnovne škole, u kojoj je radila do tragičnog događaja.

Direktorka OŠ "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu, gde je Marija kraće vreme radila pre više godina, takođe nije bila u školi. Zamoljeni smo da s njom kontaktoramo sutra, ali, kako smo saznali od kolega, Marija je bila izuzetno fina profesorka i oni svi su skrhani su od bola....

Marija je u svojoj karijeri radila kao asistent profesora u jednoj gimnaziji, bila je profesorka u OŠ "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu, a bila je zaposlena u još nekoliko kompanija. Radila je i u školi stranih jezika, ali i u tehničkoj podršci jedne strane kompanije.

Ona je rodom iz Kačareva i bila je majka  dvoje dece. Jedna ćerka je tinejdžerka, jer ju je rodila u ranoj mladosti, a drugo dete staro je oko godinu dana.

Karijeru je posvetila nemačkom jeziku, a kako kažu komšije, jedno vreme boravila je i u Nemačkoj na usavršavanju jezika.

Njena porodica je dobrostojeća, cenjena i poštovana.

Šta se desilo u golfu?

Tela Marije i Milana, za koje se veruje da su bili u vezi, pronađena su juče u njenom "golfu" u centru Pančeva. Kako se sumnja, Milan Ž. i Marija S. bili su u emotivnoj vezi. On je došao do zgrade u kojoj je živela Marija kako bi se sastao sa njom. Milan se dovezao svojim kolima koje je ostavio na parkingu, zatim je ušao u "golf" koji je pripadao Mariji. Sumnja se da su se posvađali i da je Milan najpre ubio nju, a zatim sebe.

Na njihovim telima pronađene su prostrelne rane u predelu glave nanete vatrenim oružjem.

U "golfu" se nalazio i pištolj, kalibra 7,65 mm, kojim je, najverovatnije i izvršen zločin.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu. Automobil i pištolj su poslati na veštačenje, a tela na obdukciju koja treba da utvrdi tačan uzrok smrti, navode mediji.

Nezvanično, Marija je poznata u Pančevu, jer njen otac ima firmu koja se bavi automobilima, dok je Milan Ž. svojevremeno radio kao vozač. Vozio je autobuse na relaciji Srbija - inostranstvo, a svojevremeno je radio i u Nemačkoj.

Pogledajte slike Marije i Milana, koji je, takođe, pronađen mrtav u golfu:

Video: Muškarac ubio dedu i raskomadano telo bacio u jezero

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    7. oktobar 2020 | 15:30

    Šta napravi junacina ,kakve su to delije od ljudi.Greota za nju svakako.

  • Marko

    7. oktobar 2020 | 18:17

    Nazalost ovakve stvari su danak danasnjem nacinu zivota...Sve sve se radi povrsno, brzinski, bez razmisljanja, bez rasudjivanja, bez ljubavi, uglavnom iz interesa ili iz nekog poriva, bez ozbiljnijeg upoznavanja...

  • ANA

    7. oktobar 2020 | 16:58

    OVAKVA LEPOTICA , KCERKA , MAJKA DECE KOJIMA JE NEOPHODNA ,NENADOKNADIVA. TUGA DO NEBA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA