Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora Infrastruktura železnice zbog primanja mita

 
 
 ≫ 
  • 2

U martu ove godine pušten je iz pritvora

Miroljub Jevtić Printskrin: Youtube/N1

Protiv bivšeg direktora Infrastruktura železnice podignut, Miroljuba Jevtića, podignut je optužni predlog zbog primanja mita, piše Tnajug.

Jevtić je bio uhapšen 10. janura zbog sumnje da je primio mito od 10.000 evra u vezi sa poslovima eksproprijacije zemljišta na trasama brzih pruga.

U martu ove godine pušten je iz pritvora jer su prestali razlozi za njegovo dalje zadržavanje, pošto su ispitani predviđeni svedoci.

Druga trojica osumnjičenih u ovom slučaju odmah su puštena da se brane sa slobode.

Protiv Jevtića je početkom februara pokrenuta još jedna istraga, zbog slučaja u kojem se zajedno sa državnim sekretarom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Miodragom Poledicom i još četiri osumnjičena tereti za zloupotrebe sa javnim nabavkama u vezi sa rekonstrukcijama železničke pruge na Pančevačkom mostu.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    5. oktobar 2020 | 15:24

    Dodjite i u Smederevo grad 2 godine i vise neizdaje nijedan dokumenat po novom zakonu za taxi delatnost a inspekcije nigde jer nema osnove da traze dokumenta. Estetske kartone pojedini imaju i po 15 komada sede kuci i rentiraju ih po 50 evra mesecno a niko nije prijavljen i neplaca porez! A ovi koji hoce da otvore firmu i da drzavi placaju porez opstina nedozvoljava! Molim da dodje neko i pohapsi svu bagru u odeljenju za urbanizam i saobracaj korupcija haos!!!

  • Mišo

    5. oktobar 2020 | 14:49

    Ma nema od toga ništa imaju dobru zaledjinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA