Anđela je preživela nesreću u kojoj su poginula njena 3 druga: Udarac je bio jak, telo mi je visilo

 
 
  • 11

Lakše su povređeni Aleksa C. (19) koji je u trenutku nesreće bio na mestu suvozača i Anđela Marković (22) koja je sedela iza njega

Aleksandar Živković, Danilo Cvetković, Aleksandar Jović Aleksandar Ž. Danilo C. Aleksandar J. Foto: Instagram

Mladići koji su u nedelju oko jedan sat izjutra stradali u saobraćajnoj nesreći na putu Prokuplje - Žitorađa kod sela Lukomir, vraćali su se sa veridbe zajedničkog druga.

Oni su bili u vozilu "opel" , koje je prešlo na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa šleperom. Na licu mesta poginuli su putnici u vozilu Aleksandar Ž. (21) iz Pejkovca i Danilo C. iz Samarinovca, dok je vozač Aleksandar J. (26) podlegao povredama danas u 16 sati u Kliničkom centru u Nišu.

Lakše su povređeni Aleksa C. (19) koji je u trenutku nesreće bio na mestu suvozača i Anđela Marković (22) koja je sedela iza njega.

Potresena devojka kaže da su nakon završetka slavlja odlučili da provod nastave u jednom klubu u Prokuplju.

- Krenuli smo put Prokuplja sa dva vozila, ja sam bila u drugom koji je vozio Aleksandar. Gledala sam u telefon kada sam osetila ševrdanje, ali sam mislila da on tako vozi jer se šali sa nama. U trenutku sam videla kako skrećemo ka šleperu i osetila jak udarac. Kola su upala u jarak, vrata su se otvorila pa sam ja visila, pola tela mi je bilo u autu, a pola napolju.

Anđela Marković Anđela Marković Foto: D.K.

Aleksa je ispao kraj mojih nogu, a Danilo je pao preko nas. Udarila sam glavom u zemlju, Aleksa me je izvukao, tek tad sam shvatila šta se desilo - opisuje nesreću Anđela.

Ističe da je pukom srećom izbegla smrt jer je isprva sedela na mestu na kojem je u trenutku nesreće bio Danilo.

- Kad smo kretali sa veridbe sela sam na zadnje sedište u sredinu, ali su me drugovi pozvali da pređem u drugi auto, koji je išao ispred nas. Prešla sam kod njih, ali sam ipak odlučila da se vratim kod Aleksandra… Oni su već svi zauzeli mesta, pa je meni ostalo mesto iza suvozača. To me je spasilo, da sam ostala u sredini ne bih preživela, sudbina valjda… - kazuje vidno potrešena devojka.

Kaže da će je tragedija pratiti celog života jer je izgubila najbolje drugove.

- Pola sata pre nesreće Danilovim telefonom sam ih sve slikala, tražili su da to uradim. Svi smo bili veseli, drug nam se ženio, a onda se sve pretvorilo u košmar - priča Anđela.

Policija je obavila uviđaj, ustanovljeno je da vozač šlepera Ranko R. iz sela Podgoričke nije bio pijan, te da je nesreću izazvao vozač "opela" prešavši u levu kolovoznu traku.

Video: Lančani sudar na Pančevačkom mostu: Povređeno dete od šest godina

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozite trezni i vezujte pojas

    13. septembar 2020 | 23:43

    Draga omladino, vozač ne sme da pije ili ne sedajte u auto sa njim. Najgore je noću, umorni, ne vidi se put dobro, zaslepe vas vozila iz suprotnog smera, pa još i alkohol i nepažnja, eto tragedija za tragedijom. Žalosno je videti koliko nam ljudi izginu po putevima, odraslih, mladih, dece... Čuvajte se, poštujte svoj život i tuđi! Iskreno saučešće porodicama!

  • Grobbelaar

    13. septembar 2020 | 23:16

    Ja na ovoj slici ispred stradalih vidim buteljku žestine i sve mi je k'o dan jasno... Pobogu, zar je toliko teško ili skupo pozvati taxi kad se ide na slavu, rodjendan, krštenje, svadbu ili veridbu?!

  • Ljube

    14. septembar 2020 | 00:02

    Mladost ,ludost ,brzina , alkohol ,ne vezivanje pojasa ,glasna muzika , i nemate vise .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA