Velika tuga kod Vranja: Porodica izgubila dvojicu sinova za dve godine, i to na sličan način

U trenutku smrti mlađi imao 33 godine, stariji 37

  • 1
Saobracajka Vranje Foto: S.Tasić

Velika tragedija u Suvom Dolu. Porodicu Stojković zadesila je smrt najbližeg - drugi put za dve godine. Juče im je, kako smo već pisali, poginuo stariji sin M. S. (37).

On je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Poginuo je kao pešak u sudaru sa vozilom na regionalnom putu Vranje – Vladičin Han u selu Ranutovac.

M. S. je tada prebačen na PTO Zdravstvenog centra Vranje, gde je podlegao povredama. Nakon uviđaja Osnovno javno tužilaštvo naložilo je vanredni tehnički pregled vozila, obdukciju tela nastradalog mladića i zadržavanje do 48 sati za vozača “mercedesa”.

Iako Vranjem kruže priče da je reč o ubistvu, nadležni kažu da je prema prvim podacima reč o krivičnom delu “teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”.

Ono što sugrađani znaju jeste da se u istoj kući porodica najpre oprostila od mlađeg sina, te da je i on nastradao u saobraćaju. Naime, pre dve godine, prenele su Novosti, mlađi sin, A. S. (33) nastradao je nakon što je u njegovom automobilu tokom vožnje eksplodirala plinska boca.

- Ono što mi znamo je da je ta boca eksplodirala, možda se on ugušio i pre paljenja automobila. Moj brat je bio jedan divan, mlad i vredan čovek. Niko za njega nikada nije rekao ružnu reč - rekao je tada brat M. S.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VR

    9. septembar 2020 | 15:14

    Izgleda da slabo uočavaju rizike i nisu oprezni,nedostatak koncentracije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA