Posle ubistva na Banjici, u blizini bačeni Molotovljevi kokteli: Meta sestra tri osumnjičena brata?

 
 
 ≫ 
  • 6

Jedan zapaljivi koktel je bačen u prodavnicu voća i povrća, a drugi u cvećaru

Pucnjava na Banjici, Bulevar Oslobođenja 104 Foto: Telegraf.rs

Noć u Beogradu obeležio je nastavak jučerašnjeg obračuna na Banjici, pokazuju prvi rezulati istrage. Naime, u pucnjavi koja se juče dogodila ubijen je Filip L. (18), a ranjen Aleksa Đ. (21). Nakon sat vremena uhapšene su tri osobe, odnosno tri brata zbog sumnje da su direktno učestvovala u ubistvu.

Oko 1 sat iza ponoći u neposrednoj blizini mesta gde se dogodilo ubistvo bačena su dva Molotovljeva koktela.

Jedan je bačen u prodavnicu voća i povrća, a drugi u cvećaru, piše Pink. Vlasnica cvećare je navodno sestra osumnjičenih za ubistvo i ranjavanje.

Na sreću, povređenih osoba nije bilo, ali je izbio požar i u prodavnici i u cvećari. Reagovali su vatrogasci koji su ugasili oba požara.

Policija radi na rasvetljavanju slučaja. Za sada postoji sumnja da su tri osobe bile u automobilu "tojota" iz kog su bačeni Molotovljevi kokteli.

Video: Jezivi snimci sa mesta pucnjave na Banjici: Na parkingu i dalje leži telo ubijenog mladića (18)

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nosmoking

    6. septembar 2020 | 12:47

    Nacuditi se ne mogu...klinci se upucavaju, pale... Za ovakve brutalnosti, brzi sudski postupak, tek toliko da im se saopsti kazna od 40g. Za godinu dana mir i tisina, 100%!

  • Milan mesar

    6. septembar 2020 | 11:29

    3 brata uhapsena drze vocaru i cvecaru a ubijen jedan i jedan ranjen. Meni to lici kad braca ucestvuju u necemu da je neko iz porodice bio ugrozen. Ranjeni ima kriminalni dosije veci za svoih 21 god. Ovo mi liči da su braca branila jednog od brata. Tako mi to deluje

  • panic

    6. septembar 2020 | 12:07

    to nisu međusobni odnosi to su kriminalne grupe i to treba i sa jedne i druge strane da se iskoreni rade sta hoće droga kriminal ubistva a nalaze se na slobodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA