Lajv prenos ubistva iz Knića: Žučna svađa i poslednji trenuci života Tošovića emitovani na Fejsbuku?

 
 
 ≫ 
  • 2

Krv je pala zbog ljubavi, sumnja se - ubijeni Tošović i osumnjičeni Dragan B. imali su vezu sa Draganom

Ubistvo nožem, nož, ubica, fantomka Foto ilustracija: Shutterstock

Nakon što je Dragan B. (55) u selu Čestin u okolini Knića, kako se sumnja, izbo nasmrt Zorana Tošovića (52), pozvao je policiju i mirno sačekao patrolu. U zločin je pošao sa uključenim mobilnim telefonom i "lajvom" na fejsbuku, ali je u jednom trenutku emitovanje uživo prekinuto.

- Kad je došao kod žrtve kući, navodno je uključio kameru na telefonu i snimao svađu. Nju je emitovao uživo na Fejsu, ali sam čin ubistva nije - kažu prijatelji uhapšenog, a prenosi list Kurir.

Krv je pala zbog ljubavi, sumnja se - ubijeni Tošović i osumnjičeni Dragan B. paralelno su imali vezu sa Draganom, koja je i bivša žena osumnjičenog za ubistvo. Ona je poslednjih godinu dana živela sa ubijenim, ali se istovremeno viđala i sa verovatnim vinovnikom zločina.

- Dragan je oko dva sata iza ponoći, u društvu maloletnog pastorka (15), Draganinog sina, došao do Tošovićeve kuće. Tu se se posvađali i potukli, a onda je Dragan zgrabio nož i više puta ga zario suparniku u glavu i telo. Čovek je odmah umro - kaže izvor Kurira koji je dodao da je Dragan B. odmah pozvao policiju, otkrio zločin i mirno sačekao patrolu.

Ubijeni Tošović i Dragana upoznali su se pre godinu dana preko Fejsbuka.

- Ona je došla iz Kragujevca da živi sa Zoranom, ali im ljubav nije cvetala. Svađali su se, prijavljivali jedno drugo policiji, pa su na kraju oboje dobili zabranu bliskog kontakta. Dragana je nekoliko puta odlazila od Zorana, vraćala se bivšem, i obrnuto. Ona je definitivno napustila Zorana početkom jula, ali su njihovi kontakti ipak nastavljeni. Tošović je nedavno prijavio da ga Dragana i Dragan stalno uznemiravaju SMS porukama i preko Fejsa - dodaje izvor.

Osumnjičeni je navodno sa sobom poveo i dete (15) koje je bilo na mestu zločina.

Komšinica Tošovića slutila je najgore.

- Čim se uhvatio ove Dragane, znala sam šta će da bude. Govorila sam mu, upozoravala ga da je ne pušta više u kuću, ali nije slušao. Izbegavala sam svaki kontakt sa njom. Šta ja ima da pričam sa ženom bekrijčinom - rekla je Vida Stojanović.

"Tragična figura"

Ovako prijatelji opisuju osumnjičenog napadača.

- U dubini duše je dobar čovek, ali je veoma nesrećan. Godinama ima problem sa alkoholom. Taman kad izgleda da će da se sredi, on ponovo potone. S porodicom je u lošim odnosima, brat ga je čak i izbacio iz stana. On je tragična figura, ovo nikako nije smelo da se desi - kaže prijatelj Dragana B.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljube

    28. avgust 2020 | 06:25

    Sta da se komentarise na ovaj debilizam. Nezna se ko koga ....!

  • JO

    28. avgust 2020 | 10:48

    Nije Live nego uživo. Srpski jezik je toliko bogat da nam nisu potrebni mejn stejdžovi, difoltovi, prontno, lajkovi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA