Snimak nesreće iz Niša otkriva čudan potez vozača "golfa": Delovi motora lete, čovek na pumpi beži

 
 
 ≫ 
  • 13

Nesreća se desila juče oko 17.45 časova

Jeziv snimak jučerašnjeg sudara motorcikla "jamaha" i automobila "golf" kod Niša, tačnije u ataru sela Malošište, osvanuo je na društvenim mrežama. Od siline direktnog udara koji se desio kod benzinske pupme, motor se potpuno raspao i leteo unaokolo 20-ak metara.

Videviši da na njega doslovno lete komadi motora, čovek koji je stajao na pumpi počeo je da beži, a vozač motora star star 33 godine ostao je povređen.

Nesreća se desila pod veoma čudnim okolnostima - jedno vozilo (BMW) krenulo je sa pumpe da se uključi na glavni putni pravac, ali u jednom trenutku vraća se unatrag i tada se vidi kako u susret jedan drugom na glavnom putu idu motocikl i golf. Iznenada, golf skreće ulevo i direktno udara u motocikl, koji se raspada i čiji delovi oštećuju i BMW koji je čekao na uključenje.

Nesreća se desila u nedelju oko 17.45 časova.

Prema prvim informacijama, vozač motocikla je samo lakše povređen, a za volanom golfa bio je vozač star 23 godine.

Video: Sreća prati vozače motora, pomisli motociklista i prežive najteži sudar

(Telegraf.rs)

Video: Voda stigla do zgrade parlamenta u Mađarskoj: Voda stigla do zgrade parlamenta u Mađarskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. avgust 2020 | 06:00

    Dozivotna zabrana svim ucesnicima...Vozac Bmw-a krajnje bahato ulazi na kolovoz primoravajuci ostale da ga izbegnu...Vozac motora zbog brzine koja ja minimum 120 km/h...Vozac golfa koji je prava opasnost u saobracaju, jer iz jedne jednostavne situacije, bira najgore resenje...i naravno, svu trojicu prvo kod psihijatra, jer je usled njihovog idiotizma moglo biti vise neduznih zrtava i tesko povredjenih...

  • aaa

    25. avgust 2020 | 06:28

    E zbog ovakvih kao sto je ovaj u golfu mi na motoru lomimo sve koske i ginemo.a onda se nadju u komentarima oni "najpametniji" da pisu kako se motori brzo voze i kako su samo vozaci motora uvek krivi. Srbi nemaju kulturu u voznji a posebno prema vozacima motora.

  • Marko

    25. avgust 2020 | 04:22

    Ovog vozaca golfa osuditi za pokusaj ubistva i dozivotno mu oduzeti dozvolu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA