≫ 

Fotografisana jeziva scena dvoje mrtvih u Vranjskoj Banji: Tela Branke i Slavoljuba našao njen otac

- Majci preminule žene su rekli samo za zeta i ona se onesvestila i odveli su je u bolnicu, za ćerku još ne zna - pričaju komšije

  • 17

Slavoljub M. (47) i njegova nevenčana supruga Branka A. (41), pronađeni su jutros u lokvi krvi ispred svoje vikendice u Vranjskoj Banji. Kako Telegraf.rs saznaje, tela supružnika je pronašao otac nesrećne žene, a sumnja se da je Branku i Slavoljuba usmrtilo treće lice.

- Po svemu sudeći, rezultati istrage pokazuju da je treće lice ubilo bračni par i ovaj slučaj je prilično komplikovan - kaže izvor iz istrage za Telegraf.rs.

- Na toj adresi živeli su ubijeni muž i žena. Nisu imali dece, a kuću im je kupio njen otac. Ona je radila u jednoj firmi, dok muž nigde nije radio. Ona jutros nije došla na posao i kolege su je zvale, ali se nije javljala. Na kraju su pozvali njenog oca da vide zašto nije došla i pošto čovek nije znao o čemu je reč, otišao je do kuće - rekle su komšije za Kurir.

- On ih je našao mrtve, šlogirao se čovek, a nakon toga pozvao policiju. Majci preminule žene su rekli samo za zeta i ona se onesvestila i odveli su je u bolnicu, za ćerku još ne zna - kažu komšije.

(S. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    20. jul 2020 | 13:17

    Kako nece biti komplikovan kad se ovi idioti iz policije setaju oko tela i na mestu zlocina bez ikakve zastite ili zastitnih odela. Tako ugrozavaju i istragu ili Dnk tragive, apsolutni amaterizam na delu, strasno.

  • Normalno

    20. jul 2020 | 12:25

    Da je slucaj previse komplikovan ako su u pitanju migranti.

  • Zoki

    20. jul 2020 | 13:08

    @Aca Bas si bukvalan,da ne upotrebim drugi izraz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA