Bili su ošišani do kože, mislila sam da su dečaci: Svedočenje vlasnice kuće u kojoj se desio masakr

 
 ≫ 
  • 24

- Rekli su mi da su iz Bojnika, znam samo da se glava porodice zove Predrag - kazala je Milena Tasić, vlasnica kuće u Ulici Ratka Pavlovića

Milena Tasić Leskovac, vlasnica kuce u kojoj se dogodilo četvorostruko ubstvo Printskrin: Jugmedia.rs

Milena Tasić, vlasnica kuće, u kojoj se danas u Leskovcu ubijena četvoročlana porodica, rekla je za Jugmedia.rs da je reč o porodici iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik.

- Oni su se kod mene doselili posle Vaskrsa. Došao je otac sa trudnom ćerkom. Devojka je 20-ak godina. Pogledali su, odgovarao im je prostor, i rekli su da će da prihvate. Prihvatili su, donela sam im posle ključ, i došla sam možda pre 10 dana da uzmem račune da budu na nuli za prethodni mesec. Tada sam videla ženu i dva dečaka od 10 do 12 godina. Ja bih rekla da su dečaci, bili su ošišani do kože. Nisam ušla unutra. Ne znam koliko dece imaju, videla sam trudnu ćerku i dva dečaka. Sada čujem da ima i devojčica. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu- ispriča je Milena.

U njenoj kući, u centru Leskovca, u Ulici Ratka Pavlovića, danas oko 14.45 sati pronađena su četiri beživotna tela, jednog muškarca, njegove trudne supruge i dve ćerke stare 18 i 12 godina. Sat vremena kasnije, policija je privela Miloš I. (22) koji je, iz za sada nepoznatog razloga, najverovatnije sekirom, ubio svog oca Predraga, svoju sestru, a Predragovu ćerku Anu, zatim Predragovu vanbračnu suprugu Anu R. koja je u drugom stanju i njenu maloletnu ćerku Saru, piše Objektiv.rs.

Prema rečima vlasnice kuće, ubijena porodica je bila veoma siromašna.

- Primali su socijalnu pomoć. Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gardilištu hotela „Beograd“ u centru Leskovca, ako je to tačno. Ali to nije dovoljno za život petočlane porodice - rekla je ona i dodala da ne zna ništa o rođaku koji je uhapšen a koji je osumnjičen za ovo četvrostruko ubistvo.

Video: Kuća u Leskovcu ispred koje se dogodio stravičan masakr

(Telegraf.rs)

Video: U Beogradu se orio Evrovizijski hit: Publika u Domu omladine horski pevala "Rim tim tagi dim"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Guliver

    10. maj 2020 | 19:56

    Citajuci komentare pojedinih jos ce ispasti kriva stanodavac sto Im je izdala stan.

  • Tanja

    10. maj 2020 | 20:29

    Cetvoro ljudi je ubijeno a mi komentarisemo stanodavca. Tuzno...

  • Ja64

    10. maj 2020 | 18:42

    Nije im znala imena i prezimena.?????.....samo daj pare.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA