Pa nemoj da ovaj pendrek vadi, alo: "Udarili" po džepu dedu iz Pančeva koji je napao policajca

 
  • 32

Pogledajte u video snimku da li je policija postupila grubo

Prekršajni sud u Pančevu izrekao je kaznu od 100.000 dinara  M. Č. (53) iz mesta Jabuka zbog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru, potvrdila je danas portparolka sudija Sandra Medaković. Osuđeni je počinio prekršaj jer je 14. aprila posle 20 sati u centru Pančeva vređao policajca u vršenju službene dužnosti.

Na video-snimku, u čiji je posed došao portal Telegraf.rs, a na kojem su zabeležene ove dramatične scene, vidi se kako stariji muškarac počinje da besni, izgovara kako je drugi, sa pocepanom majicom, "danas postao otac", a on deda. Potom viče policajcima "ko ih je poslao" i "šta ako je vanredno stanje".

"Telegraf" je saznao da je te večeri policiju pozvala Hitna pomoć, ispred koje se i dogodio incident.

Muškarac koji je bio pod uticajem alkohola galamio je jer je dobio je unuka, porodila mu se ćerka. On je u Hitnu pomoć došao jer je njegovom prijatelju tada bila ukazivana pomoć - kaže izvor "Telegrafa" upoznat sa slučajem.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Promocija knjige "Onaj događaj od A do Š" Jasminke Petrović na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yakow

    16. april 2020 | 22:50

    Bravo za unuka. Tek se rodio a potrosio dedi 100.000!

  • Gr

    16. april 2020 | 23:12

    100.000? U vanrednom stanju,alkoholisan,remetio javni red i mir,ugrozio zdravlje sluzbenim licima i jos ih fizički napao? 100.000 dinara samo?! Za ovo se leži u zatvoru,BATO! Ili se kontaktiraju Tešanovici.

  • Dosta vise

    16. april 2020 | 23:19

    Kakvo bahacenje ?Ja bi nandrdane pandure slao na visegodisnju robiju, a bahate gradjane koji psuju, vredjaju i napadaju policajce koji casno obavljaju posao oplavio pendrekom i pregledao bi kamenje po bubrezima.Policijski cas, pijan i jos bezobrazan.Puno je.Policiji treba dati sokere umesto pendreka, laksa procedura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA