Čačanin izašao ispred zgrade tokom policijskog časa, pa bežao kad je video policiju? Komšije snimale

 
 ≫ 
  • 30

Mladić je počeo da beži jer se uplašio, ali je stao kada su se ljudi pojavili na prozoru i počeli da snimaju, tvrde komšije

Pripadnici komunalne i policije ovog vikenda su uhapsili mladića M.N. (24) jer su ga zatekli ispred stambene zgrade tokom zabrane kretanja u naselju Avladžinica u Čačku.

Prema navodima sugrađana za ozonpress.net, kada je video policiju, mladić je počeo da beži jer se uplašio, ali je stao kada su se sugrađani pojavili na prozoru i počeli da snimaju.

- Oko 17 sati su uhapsili dečka kod odmarališta DIV. Rekli su mu da je dužan da gleda tv i zabrane koje važe. U međuvremenu je stigla i policija koja ga je privela u svoje prostorije - naveli su sugrađani u mejlu posaltom ovoj redakciji.

Kako saznaje ovaj lokalni portal, mladić je saslušan u policiji.

On bi trebalo danas da se pojavi pred istražnim sudijom. Kazna za kršenje zabrane kretanja kreće se od 50.000 do 150.000 dinara.

Video: Čačanin vikao sa terase u vreme kad se aplaudiralo medicinskim radnicima

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mislim

    13. april 2020 | 11:01

    Ispred zgrade? Zatekli ga ispred njegove zgrade? Sta je tu lose? Naravno da cu izaci malo na vazduh ispred zgrade kad nemam kucu i dvoriste... ne trebaju svi stanari u isto vreme naravno, ali pojedinacno zar je to lose ?

  • PA

    13. april 2020 | 10:51

    Opasne komšije,samo bi da nekoga za nešto okrive,posle im je lakše.

  • mm

    13. april 2020 | 11:37

    uuuu.. kakav kriminalac, izašao ispred zgrade, svaka čast za komšiluk sto su ga sprečili da pobegne... nece nas ubiti korona ali zavist i zloba hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA