Trudna supruga preko telefona čula Markove poslednje reči, pa pucanj? Posvađao se sa pijanim drugom

 
 ≫ 
  • 1

Dragan navodno tražio da ga Marko Stoilković poveze, sumnja se da je drama počela kada su se autom zaglavili u blatu

Marko Stojilković Marko i Valentina Foto: Facebook Pintskrin

Ubio mi je sina krvnik i to ni zbog čega. Ispalio mu je metak u grudi i zauvek nam zavio kuću u crno. Ovo je juče kroz suze za "Kurir" rekla Biljana Stoilković, majka Marka S,tojilkovića (33) iz Krivače kod Lebana, koga je, kako se sumnja, u četvrtak hicem iz pištolja ubio prijatelj Dragan P. (37) iz sela Stubla kod Medveđe, a potom izvršio samoubistvo.

Motiv zločina još nije sa sigurnošću utvrđen, a porodica žrtve skrhana bolom, pokušava da ga dozna.

Samo da ga poljubim

- Marko je posle smrti svog oca od prošle godine, bio glava kuće. Hranio je celu porodicu. Ostala sam sama sa njegovom trudnom suprugom, koja je u sedmom mesecu trudnoće, a nijedna od nas ne radi. Kako ćemo da podižemo devojčicu koju je Marko željno iščekivao - priča neutešna Biljana i nastavlja:

- Samo da ga majka vidi, pomiluje po kosi i poljubi poslednji put. Bog neka sudi tom zlikovcu što mi ubi dete.

Sumnja se da je Dragan P. u četvrtak popodne u mestu Šumarice iznad Medveđe ubio Marka Stojilkovića, koji ga je tog dana iz svoje kuće povezao do niškog aerodroma.

- Utvrđeno je da je ubica u trenutku zločina bio u alkoholisanom stanju i sumnja se da je i piće doprinelo da se i njih dvojica posvađaju. Dragan je pucao Stojilkoviću u grudi. Ranjeni čovek nije odmah preminuo, nego je telefonom pozvao svog pobratima da i rekao ko ga je ranio. Navodno, kada je ovaj to čuo, ubio se - kaže izvor i  dodaje da je Dragan imao problema sa alkoholom i sa kockom.

- Često je pijan dolazio na posao u rudnik "Lece" i zbog toga se sukobljavao sa rukovodiocem. Posebno se sukobljavao sa upravnikom u podzemnom kopu i javno pretio da će ga ubiti ili da će izvršiti samoubistvo - priča izvor.

Kockarski dugovi

- Imao je i kockarske dugove, ali je pričao da i njemu duguju. Prema nekim saznanjima, baš kockarski dugovi bili su povod da pozove Marka da ga vozi, navodno je nameravao da pokupi pare od dužnika, potom uzme stvari u svom selu i ode u Nemačku.

Navodno, sve je krenulo nizbrdo kad se se Stojilković automobilom zaglavio u blatu.

- On je hteo da se vrati kući, a ovaj ga je primoravao da nastave put. Uzeo mu je i ključeve i pretio mu, a onda je Marko rekao: 'Vrati mi ključeve, pa pucaj koliko hoćeš'. Navodno, posle tih reči je pucao. Taj razgovor čula je Stojilkovićeva supruga Valentina s kojom je u tom trenutku pričao telefonom - kaže izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    15. mart 2020 | 08:29

    Eto,covek i kockar i pijan dolazi na poso pa preti drugima. Koliko takvih slucajeva imamo u Srb? Koje mere mozemo preduzeti da se zastitimo od takvih?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA