Robijaš se udaljio iz zatvora u Nišu, pa učestvovao u udesu: Pored njega, povređene su još 2 devojke

 
 ≫ 
  • 9

I dalje se traga za još jednim muškarcem s kojim se udaljio iz zatvora

Muškarac koji se sa još dvojicom zarobljenika 24. februara pre isteka kazne udaljio iz Kazneno popravnog zavoda Niš, učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u Nišu. Dve devojke pukom srećom zadobile su samo lakše povrede u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Udes se dogodio u sredu oko 20 sati u Zetskoj ulici. Do udesa je došlo kada je na vozilo „pežo 207“, kojim je upravljala Nišlijka (25), prešavši u njihovu saobraćajnu traku automobilom "MG Rover" naleteo M.T. (36), koji se udaljio iz zatvora.

Saobraćajna nesreća Foto: D. K.

Tom prilikom vozač „pežoa“ zadobila je povredu kuka dok je njenoj prijateljici (28) koja je bila na mestu suvozača, povređen stomak.

Najteže je povređen M.T. koji je slomio butnu kost. Sve troje je nakon nesreće zbrinuto u niškom Kliničkom centru.

Kako saznajemo, ustanovljava se iz kojih je razloga M.T. ulicom koja ima četiri trake, prešao u onu kojom se kretao „pežo 207“. Prema prvim informacijama, kod njega je utvrđena alkoholisanost od 0.40 promila, kao i da je vozilo kojim je upravljao bilo neregistrovano.

Takođe, nesumnjivo je da je vozio velikom brzinom, s obzirom na stepen oštećenja vozila.

Saobraćajna nesreća Foto: D. K.

Sva tri muškarca udaljila su se iz Kazneno popravnog zavoda Niš samo nekoliko dana pre nego što će im kazne isteći. M. T. je nakon toga platio novčanu kaznu zbog koje je i završio iza rešetaka, pa nije vraćen u Zavod.

Dva dana nakon što se bez dozvole udaljio iz zatvora, pronađen je i M.K. iz Babušnice kojem je kazna zbog disciplinskog prekršaja produžena za dva dana. Za trećim beguncem se i dalje traga.

Video: Kako je Srbin koji je pobegao iz hrvatskog zatvora već bežao policiji i probio blokadu

(D.K.)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA