Detalji napada u Kladovu: Muž ubadao ženu pred ćerkicom, sigurne smrti spasio je dečko starije ćerke

 
 ≫ 
  • 27

- Momak je skočio na pomahnitalog Zorana i uspeo da ga savlada. Praktično, on je spasao Dragani život, jer da mu nije izbio nož iz ruke, sigurno bi nastavio da je ubada - kaže nezvanični izvor

Zoran S. (46), iz sela Novi Sip kod Kladova, uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju ženu Draganu S. (41), posle svađe u porodičnoj kući.

- Uhapsite me, izbo sam ženu! - povikao je Zoran S. pošto je sav krvav uleteo u policijsku stanicu i priznao policajcima da je pokušao da ubije suprugu Draganu S. (41).

Službenici su odmah stavili lisice Zoranu S. i odredili mu zadržavanje do 48 sati, a patrola je otišla u njegovu kuću u Ulici maršala Tita i zatekla Draganu u nesvesti i lokvi krvi.

- Drama u domu Zorana i Dragane odigrala se u gluvo doba noći, oko dva sata posle ponoći, i to pred očima njihove maloletne ćerke, koja ide u šesti razred osnovne škole - kaže izvor i nastavlja:

- Zoran i Dragana su se posvađali, a zbog čega, još nije poznato. On je u jeku rasprave toliko pobesneo i dograbio je kuhinjski nož. Baš u tom trenutku njihova ćerka je izašla iz svoje sobe, pošto su je vika i lomljava probudili. Zoran je tri puta ubo suprugu, i to u grudi i ruku. Tada su iz sobe istrčali i njihova starija ćerka i njen momak. Momak je skočio na pomahnitalog Zorana i uspeo da ga savlada. Praktično, on je spasao Dragani život, jer da mu nije izbio nož iz ruke, sigurno bi nastavio da je ubada.

Sečivo na 2 cm od srca

Teško ranjena Dragana operisana je u Opštoj bolnici u Kladovu i, na sreću, ona je van životne opasnosti.

Dragana Skalušević, Kladovo, pokušaj ubistva Napadnuta Dragana, Foto: Facebook

- Oko tri sata iza ponoći na odeljenje hirurgije dovezena je žena koja je imala dve ubodne rane u predelu grudnog koša i jednu na nadlaktici, kao i povredu desne šake. Odmah je operisana i život joj je spasen s obzirom na to da je sečivo doprlo na samo dva centimetra od njenog srca. Operacija je trajala dva sata - rekao je dr Boris Lav Petrović, direktor Opšte bolnice u Kladovu.

Nagađa se motiv

Šta je motiv jezivog pokušaja ubistva, još uvek se samo nagađa.

- Očigledno je da su supružnici imali narušene odnose. Moguće je da je svemu kumovala Zoranova ljubomora - kažu poznanici ove porodice.

U kući Zorana i Dragane, u kojoj se dogodio krvavi pir, bio je Zoranov otac, ali on nije želeo da priča o nemilom događaju.

- Imajte razumevanja, ne mogu da iznosim detalje. Van sebe smo - kratko je rekao čovek koji je odškrinuo vrata porodične kuće.

Video: Žena izbodena na autobuskoj stanici u centru Pančeva, uhapšen bivši muž

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apachy

    11. februar 2020 | 07:13

    Momak ...svaka cast za hrabrost...

  • Dakle

    11. februar 2020 | 06:05

    Nema kraja nasilju, maloletnici, supružnici, bahata vožnja, nama ne treba kineski virus, sami ćemo se istrebiti, ne pomaže tu ni sud ni vlast ni policija. U našoj državi samo treba imati sreće da ne naletiš na budalu inače gotov si.

  • Mile

    10. februar 2020 | 23:38

    Sta god da je motiv,apsolutno nema pravo dici ruku. Znam da je tesko prihvatiti bilo kakvo razmimoilazenje. Okrenes novi list i zivot ide dalje. Sa njom ili bez nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA