Malčanski berberin je napravio 1 grešku zbog koje je uhapšen iza ovog šipražja nakon 17 dana potere

 
 ≫ 
  • 27

Imamo snimak odvođenja Ninoslava Jovanovića u policijskom vozilu

Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u svom mestu, i to kraj seoskog groblja, a nakon opsežne akcije policije.

Ovo groblje se nalazi izuzetno blizu njegovoj kući, na svega 250 metara, a skretanje ka groblju nalazi se svega 20 metara od dvorišta gde živi njegova porodica.

Malčanski berberin Printskrin: Google Maps

Policija je munjevito reagovala na dojavu meštana da je Ninoslav viđen upravo u svom selu, na svega nekoliko stotina metara od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat, i to u dvorištu komšije u čijoj je štali prespavao.

Malčanski berberin Šipražje iza kojeg se krio; Foto: D. K.

On je tada, ipak, izmakao policiji za petama, ali znajući da nije mogao da ode daleko, policija je blokirala celo selo i ubrzo ga pronašla na groblju.

Policija Policajci su krenuli ka selu Knez, a naša novinarska patrola je bila za njima; U jednom momentu se čulo TOOOOOOO; Znali smo da je uhapšen; Foto: D. K.

Kako je posvedočio komšija, Ninoslav je bio ispijen, prljav od blata i imao je bradu. Međutim, hitao je ka kapiji i nije gubio snagu ni izdržljivost da do poslednjeg trenutka beži.

Naša novinarka je danima na licu mesta, u istorijskom hapšenju osumnjičenog za otmicu devojčice. Ona kaže da su policajci krenuli ka selu Knez da ga pretraže, a onda se samo začuo njihov povik TOOOOOOO! "Znali smo da je pao", rekla je koleginica s terena.

Napravio je jednu grešku, ali fatalnu 

Jednu, ali fatalnu grešku napravio je Ninoslav Jovanović danas, a zbog koje je uhapšen. Naime, on je ogladneo, pa se zato vratio u svoje selo. Policija je, igrom logike, pretraživala šire područje, ali Berberin se ipak, potpuno neočekivano, vratio u svoje selo, gde su ga opazile komšije. Pitanje je kad bi bio uhapšen da je nastavio da se krije po napuštenim štalama u okolnim, zabačenim mestima.

Video: Ovaj snimak je Srbija čekala da vidi: Policija odvodi uhapšenog Malčanskog berberina

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. januar 2020 | 15:16

    Napisao sam davno u svom komentaru da se lesi vraca kuci i gde bi trebalo da se povede osmatranje na opservaciju mesta i polozaja,proucavajuci njegov psiho profil i svih okolnosti bio sam u pravu, u stvari vrlo dobra procena uredjena

  • Dzonii

    5. januar 2020 | 15:31

    Hahaaha komicna situacija i jos komicnija "munjevita akcija posle 17 dana".

  • Pomracenje uma

    5. januar 2020 | 15:43

    Policija ne odvodi nego odvozi nekoga. Jer smo mi ovde videli kako odlazi vozilo pod rotacijom. Mozete ovaj snimak iskoristiti za svako hapsenje od sada. 17 dana! 17dana!!!! Zamislite strana sluzba ubaci obucenog teroristu (dovoljno jednog) da maltretira gradjane. Ajd pogadjajte koliko bi ga jurili. Sa sve helikopterima ludilo kamerama opremom i cela policija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA