Stravični snimci sa auto-puta gde je 3 poginulo i slike iz bolnice gde sada spasavaju 8 povređenih

 
 ≫ 

Kamion se zakucao u kombi i odbacio ga 100 metara

Tri osobe su poginule, a  osmoro je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 10.35 na auto-putu Beograd-Niš u blizini sela Gornja Trnava, saznaje naš dopisnik iz Niša.

Do nesreće je došlo kada je kamion kraljevačkih tablica, koji je vozio iz pravca Beograda ka Nišu, naleteo na kombi kragujevačke registracije, koji je prevozio 10 osoba. Kombi je, kako saznajemo s lica mesta, bio u zaustavnoj traci.

Na licu mesta je četvoro mrtvih, pokrivenih crnim najlonom.

Udes autoput Beograd Nis kombi kamion kod sela Gornja Trnava, Draževac Kombi je od siline udara leteo 100 metara! Foto: Telegraf

Od siline udara kombi je potpuno smrskan. Osim šasije, od njega nije ostalo ništa, kao ni od bankine, koja je prilikom sudar probijena.

Udes autoput Beograd Nis kombi kamion kod sela Gornja Trnava, Draževac Stravični prizori udesa kod sela Gornja Trnava; Foto: Telegraf

Kamion koji je naleteo na kombi kretao se toliko brzo da je nakon sudara produžio još 100 metara pre nego što je vozač uspeo da ga zaustavi.

Klinički centar NIS Istovremeno lekari se bore za život povređenih! Foto: KC Niš

Snimak s lica mesta:

Osmoro povređenih je prebačeno u nišku bolnicu.

Klinički centar NIS Klinički centar na nogama; Foto: KC Niš

Četiri pacijenta su teško povređena i životno ugrožena.

Klinički centar NIS Lekari ukazuju pomoć povređenima; Foto: KC Niš

(D. K.)

Video: Matea Milosavljević o seriji "Močvara"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žorž Vea011

    29. novembar 2019 | 13:24

    Dokle ce kamiondzije da spavaju za volanom?

  • 1111

    29. novembar 2019 | 13:19

    Zaustavna traka nije i park plac. Ako se kvar desi onda se svi pitnici prebacuju iza zashtitne ograde a ne sede u kola i chekaju da im pomoc stigne. Ujedno se obezbedjuje mesto trouglom i svetlecom signalizacijom i odmah se zove policija. TO JE TEORIJA. U praksi je sve drugachije. U praksi je ma ko ga je**e. Chekam u kola da se ne mrznem napolju. Usput ovde neko reche da kamioni idu 120km/h. Nije tachno . Svi kamioni su shperovani na 89 km/h ali vozachi putnichkih automobila zaboravljaju da kamion ima 40 tona a putnichka vozila max. 2 tone. SAVET ZA SVE VOZACHE. bezite daleko od kamiona. I pored shto su vozachi dobri protiv fizike se ne moze.

  • zak

    29. novembar 2019 | 13:03

    Pojedini komentari su smesni i neodgovorni, pokvari vam se vozilo trebate iz njega izaci i postaviti znak a sta ce te vi ako neko u tom trenutku naleti na vas, pitam se kako je i zasto kamion tom brzinom isao na zaustavnu traku to je problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA