Išli su zajedno u lov, ovog puta vojnik Srđan se nije vratio. Ubijen je iz nehata, danas je sahrana

 
 ≫ 
  • 10

Za ovo krivično delo je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina

Više javno tužilaštvo u Vranju je, imajući u vidu činjenično stanje i priložene dokaze uz krivičnu prijavu policije, podnetu protiv S.A. (29), iz Vranjske Banje, na osnovu prikupljenog dokaznog materijala, utvrdilo da se radi o nehatnom lišenju života oštećenog Srđana Đorđevića (37) iz Vranja.

Iz Višeg javnog tužilaštva kažu da je predmet dostavljen na nadležno postupanje Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, jer se radi o krivičnom delu “nehatno lišenje života” iz čl.118. Krivičnog zakonika, za koje krivično delo zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Srđan Đorđević (37) iz Vranja nastradao je tokom lova u nedelju oko šest časova u selu Prvonek kod Vranjske Banje. Njega je u lovu, kako se sumnja, usmrtio drugi lovac S.A., iz Vranjske Banje, s kojim je često išao u lov.

Stradali Đorđević je bio pripadnik Vojske Srbije, a često je išao u mirovne misije. Lov je obožavao i sa drugarom iz Vranjske Banje je često išao da lovi.

Đorđević se pre nekoliko godina oženio, a za sobom je ostavio ćerkicu koja ima godinu i po dana i suprugu.

Nastradali lovac trebalo bi da bude sahranjen danas u Vranju.

Video: Biković hteo da se pohvali kako barata pištoljem, a onda se sve izmaklo kontroli

(S.T.)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Allianz

    8. oktobar 2019 | 12:00

    Tuga do neba za ovim covekom, ali i sam lov je veliko zlo. Da ti odes u sumu, zivotinji u dom i da je ubijas iz puske sa daljine i nju i njene mlade pa to je neoprostivo. Ako ste toliko hrabri lovci, stanite na metar dva od divlje svinje ili vepra da vidimo da li smete. A ne iz steka, pusketinom sa ko zna koliko metara. Pod hitno zabraniti ovu glupost

  • Grga

    8. oktobar 2019 | 11:18

    Żao mi je čoveka...ali lovce nevolim!

  • Komita

    8. oktobar 2019 | 11:30

    Pocivaj u miru druze !!! Tuga za ovim divnim mladim i vrednim covekom koji je ujedno bio i predobar sin, brat, komsija, prijatelj je velika. Nesrece se stalno dogadjaju, svojom ili tudjom krivicom, u kolima, na putu, na ulici, gradilistu, secenju drva u sumi, dovoljan je samo trenutak... ne mogu da zamislim kako li je tek njegovom najboljem prijatelju kome se ovo desilo. Bili su kolege, zajedno na misijama kada se ljudi jos vise zblize, druzili se, posecivali, izlazili, isli uvek zajedno i u lov, koliko god da ga osude, min ili maximalno on sa tim treba da zivi ceo zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA