Vrata autobusa zatvorila ženi ruku u Subotici: Vozilo dizalicom podigli da je izvuku ispod točkova

 
  • 3

- Ruka, kuk, stomak, sve joj je to bilo stisnuto i ležala je ispod točkova. Mislim da je bila živa kada je stigla hitna pomoć – kratko će jedan od očevidaca

Prilikom izlaska iz gradskog autobusa Subotičanka D.B. (77) oko 14 časova, zadobila je teške telesne povrede zbog kojih je u životnoj opasnosti.

Nezgoda se dogodila u subotičkom naselju Radijalac, kada su ženi su vrata zatvorila ruku, a autobus je krenuo i ona se u trenutku našla ispod točkova.

- U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali vozač autobusa "Subotica transa" i putnica D. B. koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život. Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva – kažu u subotičkoj policiji.

Po rečima očevidaca vatrogasci su dizalicom morali da podignu vozilo da bi izvukli ženu.

- Ruka, kuk, stomak, sve joj je to bilo stisnuto i ležala je ispod točkova. Mislim da je bila živa kada je stigla hitna pomoć – kratko će jedan od očevidaca.

Žena je sa teškim povredama prevezena u bolnicu, gde potvrđuju da je životna ugrožena.

U Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđuju da je ženi prvo ruka ostala u vratima što je uzrokovalo njen pad. U pitanju je krivično delo protiv bezbednosti u javnom saobraćaju.

(Telegraf.rs/Novosti)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    2. oktobar 2019 | 20:45

    Strasno ,sta se dogadja svakog dana.daj boze da zena prezivi..

  • Nadja

    2. oktobar 2019 | 20:54

    Zalosno je to Sto se desilo ovoj starici.A mogu vam reci da je i moja majka koja je 81 god.Stara isto Tako prosla Autobus prema veterniku je njenu ruku zgnjecio.ali Bogu hvala nije bila Van nego unutar autobusa.Jedan putnik je opmenu vozaca Sto je on onda naglo zakocio i otvorio vrata .Pri kocenju je od sredine busa poletela do vozaca na ledima.vozac je Samo dreknuo matora gde suti oci bile.Sramota sta se SVE desava.

  • Sarka

    3. oktobar 2019 | 09:25

    Ne vozim se cesto busom, ali tolko su vozaci nervozni male plate! Ne razumem sto rade uopste ipak ljudi nisu krompir!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA