Ovo je Jasmin (32) koji je zadavio svoju babu "jer je bacala čini": Dan ranije došao je iz psihijatrijske ustanove gde se lečio (FOTO)

 
  • 10

Na društvenim mrežama činio se kao sasvim običan momak

Jasmin S. (32) koji je juče oko 13 časova zadavio svoju babu Živadinku M. (75) u selu Radinac kod Smedereva, naizgled se činio kao sasvim običan momak. Niko nije slutio da je spreman da počini tako surovo ubistvo.

On je navodno rekao policiji da je babu ubio jer je bacala čini na njega. Kako se nezvanično saznaje, u kući su u tom trenutku bili on, baba, njegova mama i sestra.

Komšije kažu da je Jasmin bio na lečenju u Kovinu u psihijatrijskoj bolnici, kao i da ga je majka zbog praznika na svoju odgovornost dovela kući kod svoje mame.

On je, prema nezvaničnim informacijama, u utorak trebalo da se vrati u Kovin. Inače, Živadinka je othranila njega, njegovu majku i dve njegove sestre, a nekada je radila u školi kao kuvarica.

Kako saznajemo, on je uhapšen u kući i nije se opirao hapšenju.

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    30. april 2019 | 11:46

    Da li se iko izlecio u psihijatrijskoj bolnici? Koliko vidim, koga god otpuste, ponovo ubija. Tu lekovi ne pomaze kada je zla dusa.

  • Smederevo

    30. april 2019 | 14:28

    Znam ga skoro 20god.Selo je blizu mog naselja..Bio je totalno normalan momak do pre par godina.Videlo se da odmah da nema kucnog odgoja ali je bio ok sve dok ga okolna manguparija sela nije uhvatila pod svoje te je poceo da se drogira i sve ostalo..Otac alkoholicar maltretirao ih ceo zivot on se prepustio losem drustvu i zavrsio gde je zavrsio a na kraju uradio najgoru mogucu stvar.Ne mogu reci da ga zalim ali da je imao ko da ga usmeri bio bi jedan dobar covek..Tuzno

  • Nista

    30. april 2019 | 13:57

    Prvi deo teksta: nista nije kazivalo da bi uradio tako nesto. Naslov: pusten sinoc iz psihijatrijske bolnice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA