Od Albanca koji je pobegao policiji usred dana u Nišu i dalje nema traga ni glasa

 
  • 12

Komandirima iz Okružnog zatvora u Prokuplju koji su krenuli u potragu ubrzo su se pridružili i policijci Policijske uprave Niš, ali opsežna potraga za sada nije dala rezultate

Dvadesetdevetogidšnji M.P. pritvorenik Okružnog zatvora u Prokuplju koji je juče oko 10 časova nakon izlaska iz Kliničkog centra Niš, još je u bekstvu i za njim policija intenzivno traga, potvrdili su u Policijskoj upravi Niš.

Sa lisicama na rukama on je pretrčao od Kliničkog centra do Bulevara Zorana Đinđića, a potom se izgubio među stambenim zgradama u tom delu grada.

Komandirima iz Okružnog zatvora u Prokuplju koji su krenuli u potragu ubrzo su se pridružili i policijci Policijske uprave Niš, ali opsežna potraga za sada nije dala rezultate.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija kazali su juče da je pritovrenik M.P. vođen na kontrolni pregled u KC Niš, posle hirurške intervencije koju je imao polovinom prošle godine.

Prema nezvaničnim intervencijama, pritovrenik je Albanac iz Podujeva, a u zatvoru u Prokuplju bio je zbog teške krađe.

Prema takođe nezvaničnim informacijama, reč je o višestrukom povratniku.

Opširnije o bekstvu pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs/Beta)

Video: U Beogradu se orio Evrovizijski hit: Publika u Domu omladine horski pevala "Rim tim tagi dim"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA