Snimala je drugove i išla unazad da uhvati bolji kadar, pa je pala sa krova: "Čuli smo jak tresak i videli krvavo telo, zapomagali su - Iva, Iva" (FOTO SA LICA MESTA)

 
 ≫ 
  • 28

U policiji kažu da je posredi nesrećan slučaj i da nema sumnje na krivično delo

"Iva, Iva... Pomoć, pomoć!" Ovo jezivo zapomaganje trglo je sinoć stanare zgrade u Nišu, gde je padom sa krova poginula devojka Iva M. (19). Jedno obično veče u kom su mladi samo hteli da se druže, pretvorilo se u strašnu tragediju.

Iva je kobne večeri sa jednim drugom došla kod drugog, koji ima stan u zgradi gde se dogodila stravična tragedija.

Ostala je ogromna lokva krvi, Foto: Telegraf.rs

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, Iva i njeni drugovi su se u jednom trenutku dogovorili da naprave klip sa krova, sa kog se pruža pogled na Niš.

- Izlaz na krov je uz sam stan. Izašli su, a Iva je počela da snima drugove. Kretala se unazad kako bi imala širi kadar. Smejali su se, bili su veseli, samo su se družili. Kako je išla, nije shvatila da je došla do samog kraja i strmoglavila se u ambis - priča izvor Telegrafa.rs.

Jeziv pogled sa mesta sa kog je pala, Foto: Telegraf.rs

Krov zgrade nije obezbeđen i ima samo betonski zidić visine 20 centimetara, što nije bilo dovoljno da spreči Ivin pad. Stanari zgrade kažu da su čuli jak tresak, a zatim su videli okrvavljeno telo na betonu dole.

Prizor je, kažu, bio stravičan. A zvuci koji su usledili, bili su još jeziviji, pričaju komšije.

- Bila sam za računarom kada sam čula da je nešto puklo. Pogledala sam kroz prozor i videla telo. Iz glave je šištala krv. Pozvala sam odmah Hitnu koja je brzo došla. Videla sam i nekog momka koji je dozivao "Iva, Iva... Pomoć, pomoć" - priča stanarka zgrade.

Foto: Telegraf.rs

U policiji kažu da je posredi nesrećan slučaj i da nema sumnje da je postojalo krivično delo.

VIDEO: Devojčica (4) visila sa bolničkog krova jedva su uspeli da je uhvate

(D. K.)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    7. april 2019 | 11:36

    Internet i mobilni telefoni su napravili debilima celo čovečanstvo,a posebno omladinu.Danas ako nisi snimio šta si kupio ,gde si bio, sa kim si bio,šta si jeo......... kao da ne postojiš i ne pripadaš "normalnim" ljudima.

  • Jeretik

    7. april 2019 | 12:06

    Snima drugove i ide unazad i zato ne vidi da se približava ivici, ali zar oni to nisu videli i shvatili da će pasti???

  • Bg

    7. april 2019 | 12:00

    Saucesce Porodici zalosno . Danasnja omladina je bas bez mozga ne razmisljaju niocemo bitno je samo mobilni I kompjuter, markirane stvari I dobar auto strasno I tuzno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA