Stravična scena u Nišu: Devojka (19) snimala video-klip i pala sa krova zgrade. Poginula na mestu naočigled drugova (FOTO)

 
 ≫ 
  • 4

Nije preživela pad sa visine oko 15 metara

Iva M. (19) poginula je u Nišu kada je za vreme snimanja video-klipova sa drugovima pala sa krova zgrade, sa visine od oko 15 metara.

Devojka je preminula na mestu u Čarnojevićevoj ulici u Nišu.

Sve okolnosti nesreće bice utvrđene tokom istrage.

Zgrada ispred koje se desila nesreća Foto: Telegraf.rs
Devojka je navodno snimala telefonom kada je pala Foto: Telegraf.rs
Tragedija u Nišu Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dm1

    6. april 2019 | 23:26

    Pre dve nedelje bio sam u zoloskom vrtu i pogledam dve devojcice stale iznad kaveza sa lavovima na kalemegdanskoj terasi , takmice se koce da napravi bolji self ...neki stariji gospodin ih upozorio da mogu da padnu i povrede se ,i zivotimja rastrgne...a one njemu "MATORI NE .ERI" ... tuga ...Citao sam da je vise ljudi poginulo zbog selfa nego u nekim ratovima...

  • Baka

    6. april 2019 | 22:28

    Užas. Saučešće porodici. A što se tiče tih video klipova, deca su poludela za tim, i osnovci to snimaju. Ali sve dok ne krenu u tako opasne avanture nije strašno. Čitala sam i da su u nekim zemljama peli se na neke litice da bi snimali i padali i ginuli. I sve to nije dovoljna opomena. Deco, snimajte ali ne rizikujte, možete to i kod kuće da obavite. To i moji unuci rade ali za sada znam da je bezbedno.

  • Brod

    6. april 2019 | 22:41

    Kuda plovi ovaj brod???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA