"Ova presuda će da padne, to je jedino izvesno": Reakcija advokata Miloša Delibašića na odluku suda da njegovog klijenta kazni sa 30 godina zatvora

 
 ≫ 
  • 0

Krivica Delibašića zasniva se na izjavi svedoka saradnika Miloša Vojinovića koji je stalno menja, kaže advokat

Aleksandar Janić, advokat Miloša Delibašića koji je danas osuđen na 30 godina zatvora za učešće u ubistvima Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića 2013. godine, rekao je da veruje da će ova presuda biti oborena.

- Isto veće je na osnovu apsolutno identičnih dokaza donelo dijametralno suprotnu presudu i ona će da padne, to je izvesno. U ponovljenom postupku ništa se novo nije čulo, ne znam koji su elementi učestvovali u donošenju ove odluke. Doneta je presuda na osnovu iskaza koji je toliko puta ponovljen, izvesno je da će ova presuda da padne - kaže on.

Delibašić je osuđen za ubistvo Nikole Bojovića, Foto: MUP Srbije

On ističe da je jedino je izvesno da je došlo do preglasavanja, da je veće koje je bilo jednoglasno sada glasalo drugačije.

- Krivica Delibašića zasniva se na izjavi svedoka saradnika Miloša Vojinovića. Taj iskaz se u tolikoj meri razlikuje od jednog do drugog iskaza, da je to bilo jasno svima koji su pratili suđenje - kaže on i ponavlja da se u međuvremenu nije dogodilo ništa što bi promenilo odluku suda.

VIDEO: Ovde je likvidiran kum Luke Bojovića

(S. Čenad)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA