Džudista vođa narko-bande koja je uhapšena u Beogradu: Obezbeđivali su gej i noćne klubove, dilovali drogu i pravili incidente (VIDEO)

 
  • 21

- Poznati su po bahatosti i nasilničkom ponašanju, pa je zato upućena specijalna jedinica policije da ih uhapsi - kaže izvor iz istrage

Specijalna antiteroristička jedinica policije (SAJ) uhapsila je juče petočlanu narko-bandu koja je duže vreme na teritoriji beogradskih opština Palilula i Stari grad preporodavala gotovo sve vrste narkotika, a predvodio ih je, kako se sumnja, Miloš Vukićević (27), bivši reprezentativac Srbije u džudou.

Pored Vukićevića, iza brave su se našli Nebojša Džabiću (25), Nemanji Iliću (19), Jasminu Ismailiju (39) i Aleksandru Maniću (20) svi iz Beograda, dok se za još jednim članom ove kriminalne grupe i dalje traga.

Nebojša Džabić; Foto: Facebook

Izvor iz istrage kaže da su trojica od petorice uhapšenih radili kao obezbeđenje poznatih noćnih i gej klubova u centru Beograda, gde su prodavali narkotike.

- Poznati su po bahatosti i nasilničkom ponašanju, pa je zato upućena specijalna jedinica policije da ih uhapsi. Dvojica osumnjičenih su za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rent a kar agencije, koje su u njihovom vlasništvu. Ostali pripadnici bande su radili kao obezbeđenje klubova. Svi su poznati policiji po nasilju i obračunima u klubovima gde su radili - navodi Informerov izvor.

Snimak hapšenja ove bande pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs/Informer)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    14. mart 2019 | 08:46

    Koliko god budu osudjeni apelacioni sud smanjice im kaznu jel on zato i sluzi banana drzava.

  • ma

    14. mart 2019 | 08:39

    hapse buraniju da zamazu narodu oci. cuj bahato ponasanje. a u gradu kolko hoces duplo vecih i ludjih od njih

  • Novica

    14. mart 2019 | 08:36

    Sti ne napisete da su uz sav poso kijum se bave dodatna delatnost im je u opisu posla vodje grobara sa juga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA