≫ 

Detaljna analiza kobne situacije "ko ima prednost": Mladić je nastradao na pešačkom u Zemunu, ko je kriv za ovakve tragedije?

 ≫ 

Poruka i za pešake, kada vas jedno vozilo propušta, to ne znači da će vas propustiti i vozilo u drugoj traci, pa uvek morate da budete oprezni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sumadinac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ARS

    12. mart 2019 | 22:16

    Tuga. A sta reci i kako postupiti ako imate redovno parkirane komije i kamione ispred pesackog prelaza, tako da apsolutno nista ne vidite dok ne stanete tik ispred pesackog prelaza pored parkiranog vozila. Redovna pojava pored Bajlonove pijace a rekao bih i pored ostalih. Gde je policija da napise kaznu za nepropisno parkiranje

  • Goci

    11. mart 2019 | 22:05

    Kultura vozača u saobraćaju je loša koliko i pešaka, nervoza i bahatost i jednih i drugih, a svi su učesnici a ponašaju se ko da nisu... Pešački prelazi(pasarele), Pešački semafori je deo onog što nedostaje u Srbiji.. Pre svega kultura i poštovanje jedni drugih...

  • Gajic Milan

    11. mart 2019 | 11:52

    Koliko je u svemu ovome odgovorna drzava!? Svi kazemo i slazemo se da imamo mnogo izginulih u saobracaju i onda svi sydimo - ko je kriv! Sumnja na drzavu je krenula od nesrece u Nisu na pruznom prelazu i to je vec identifikovano da se traze odgovorni....a sta je sa pesackim prelazom....pa, kao sto vidite, dokle god se u ovoj drzavi vise i teze odgovara za ubijenu dzykelu nego za coveka - dotle ce pesaci biti ubijani sa minimalnim kaznama a osiguranja isplacivati minimalne iznose....svi stede...a drzava cak stedi nase pare na nasim zivotima...sve sto je preduzeto za unapredenje funkcionalnisti saobracaja je sto su na nekim mestima izmenili raskrsnice i od njih napravili kruzne tokove - ubrzava se protok saobracaja....a pesaci ....pa oni su i dAlje potrosni materijàl....nasi strucnjaci za saobracaj nece da znaju da postoje mesta gde mogu da naprave pasarelu - metalni most za pesake....kosta brate to...! Uzmes belu klizavu farbu i udaris pesacki prelaz pa neka STTANU , CEKAJU! ...aaa. nije dosta , a jesu li pregazili pesaka ! A !? Cccc....udri rkanu na sred puta, lezeceg, i stavi znak za ulegnuce na putu koje deca prepravljaju u zenske grudi....Ljudi, dajte da se razumemo - za savrseno normalne ljude ovo je frustrirajuce...i pri tome, kao sto rekose - nasi policajci stanu na cist put da mere brzinu....i trkeljisu po kolima ne bi li nasli sta za kaznu....kad zavrsis sa policajcima , idy lezeci , pa redovne rupe....ne pada im napamet da od nasih para koje su nam pokupile kojekakve agencije naprave da saobracajnicama MOZE DA SE VOZI AUTO , A ne da prave koje kakve ustave i rkane za vopzila na sred pyta..pa to jeste jeftinije ali samo ako je ljudski zivot poginulog na pesackom - dzabe....moj predlog je - odvojte saobracaj za pesake od saobracaja za vozila....a ovako , kako stoji stanje nas saobracaj je stvarno BEZBEDAN kad sve STOJI , i to sve tako super funkcionise dok nekom vozacu ne popuste kocnice u mozgu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA