Sanja nam je jecala u suzama jer joj je otac pretio i terao je iz kuće sa troje dece: Sada je uhapšen, a ona i dalje drhti šta će biti kada se vrati (FOTO)

 
 ≫ 
  • 23

Pozvali smo Sanju da proverimo gde se sada nalazi njen otac, a ona nam je potvrdila da je Bora priveden, ali ubrzo i pušten na slobodu

Policija u Baču nakon pisanja "Telegrafa" o porodičnom nasilju koje trpi Sanja Laki iz tog mesta, uhapsila je njenog oca Boru (67), zbog sumnje da je učinio krivično delo nasilje u porodici.

Oni su mu pod sumnjom da je pretio svojoj ćerki i terao je iz kuće sa njeno troje dece, odredili zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Pozvali smo Sanju da proverimo gde se sada nalazi njen otac, a ona nam je potvrdila da je Bora priveden, ali ubrzo i pušten na slobodu.

Otac je uhapšen, pa pušten; Foto: Privatna arhiva

- Kada ste vi objavili tekst, oni su ga uhapsili. Međutim, pušten je posle dva dana i sada mu je samo zabranjen prilazak kući u narednih 30 dana, pa se on sada nalazi kod mog strica, njegovog brata - rekla nam je Sanja.

SAOPŠTENJE STIGLO POSLE 3 DANA 

U saopštenju policije kao datum hapšenja navodi se 29. januar, međutim, nama je ovaj mejl u redakciju stigao tek danas.

Foto: Telegraf

Kako iz policije tvrde, na prijave porodičnog nasilja, reagovali su odmah, ali Sanja kaže da je prava reakcija ipak izostala.

- Policijski službenici su, kao i u svim ostalim slučajevima prijave porodičnog nasilja, odmah izlazili na lice mesta, vršili procenu rizika i obaveštavali nadležno tužilaštvo i Centar za socijalni rad - navodi se u saopštenju policije.

Sanja ipak i dalje strahuje; Foto: Privatna arhiva

Sanja Laki ipak još uvek strahuje da "kada se slegne prašina", sve će biti po starom.

- Bojim se da će sve biti kao pre, da će nas on i dalje maltretirati kada istekne tih 30 dana. Zvao me je i Centar za socijalni rad, da kaže kako će se sve srediti u narednom periodu biti rešeno, ali ja tek sada mislim da će mi zagorčati život, jer sam se obratila medijima - u strahu je Laki.

Deca su sada bez stresa; Foto: Privatna arhiva

Ona je dodala i da sada živi bez pritisaka i svađe, ali bojazan je prisutna. Ipak, važno joj je da se deca ne bude uz galamu, lomljavu i pretnje, te sada žive bez stresa.

"Telegraf" ponovno nije uspeo da dođe do odgovora Centra za socijalni rad u Baču, jer je ova ustanova do sada izbegavala svaki vid saradnje. Jedino rešenje koje je preostalo jeste slanje pisma na njihovu adresu.

VIDEO: Ovo su tri stvari koje pomažu ženi da se odbrani od nasilnika

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    1. februar 2019 | 13:28

    Najlakše je radjati decu. Gde je otac ili verovatnije očevi dece? Što za njega ne zove novinare i centar za socijalni rad? Ovo vise lici da se nameracila na kuću a tata joj smeta. Sestro rađala si sad ljuljaj. Niko nije dužan da izdržava tvoju decu.

  • Sara

    1. februar 2019 | 12:52

    Dajte ljudi, ova je lazov i manipulator....

  • Mimi

    1. februar 2019 | 12:50

    Vazno je da je ona ful našminkana. Pitam se kakvo je i njeno ponašanje. Kakav zivot ona vodi? Pišite o svemu, a ne samo ovako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA