Porodica ubijenog Nenada sa Banovog brda neutešna: Nevin je nastradao, nije slutio šta će se dogoditi

 
 ≫ 
  • 7

Policija traga za plaćenim ubicom koji je u subotu likvidirao Nebojšu

Porodica Nenada Markovića, koji je u subotu ubijen usred bela dana na Banovom brdu, kaže da je on bio divan čovek i da je nevin nastradao.

Porodica ubijenog, kao i Aleksandar Š., čija je sestra od ujaka udata za žrtvu, nisu bili sposobni da daju izjave, osim što su za Novosti rekli da su i dalje u šoku, tim pre jer je Nenad bio divan, besprekoran čovek u svakom pogledu i da je nevin nastradao.

- Dok je sklapao dečja kolica mučki je ubijen. Nije mogao ni da nasluti šta će se dogoditi, jer nije imao razloga za to. Želimo da njegov ubica bude brzo uhvaćen, jer verujemo da su ga snimile kamere koje se nalaze svuda okolo - rekli su oni za Novosti.

Sumnja se da je on nevin stradao Foto: Marko Jovanović

Nenada Markovića je u subotu likvidirao Čaba Der (38), plaćeni ubica iz Subotice, za kojim je srpska policija raspisala potragu. Svi granični prelazi se nadgledaju, u toku su pretresi i saslušanja, a inspektori su do sada ispitali više od desetoro ljudi. Među njima su, navodno, poznanici osumnjičenog, kao i prijatelji žrtve.

Snimak likvidacije zabeležile su sigurnosne kamere. Na njemu se vidi kako je Nenadu, nakon što je došao do automobila da iz gepeka uzme kolica za bebu, prišao napadač i zapucao iz CZ-99 sa prigušivačem.

Pogodio ga je u grudi i glavu i muškarac je izdahnuo na licu mesta. Na snimku se vidi kako je ubica, koji je bio u beloj jakni, izašao je iz belog "punta", prišao Markoviću na metar, a onda je izvadio oružje iz torbe.

Policija traga za plaćenim ubicom iz Subotice Foto: Privatna arhiva

Sumnja se da je Nenad ubijen greškom, a da je prava meta bio Aleksandar Š.

Osumnjičeni je bio u zatvoru zbog ubistva Branislava Jelačića, iz kojeg je izašao pre oko godinu dana. U međuvremenu je privođen i u Republici Srpskoj, a navodno, prema pisanju medija iz okruženja, njegovo ime je povezivano sa još nekim likvidacijama.

Video: Uznemirujući snimak ubistva na Banovom brdu, likvidacija u po bela dana!

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    8. januar 2019 | 13:53

    Voleo bi da ja naidjem na ovog ubicu pre policije!!!

  • BG 2

    8. januar 2019 | 13:39

    U početku uvek stradaju nedužni greškom dok istraga ne sazna pravu istinu,mnogo je takvih slučajeva ali se tok i motivi menjaju.

  • Dadi

    8. januar 2019 | 13:59

    Užas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA