Sedma žrtva stravičnog sudara voza i autobusa kod Niša

 
 ≫ 
  • 3

Stanje mu se ponovo pogoršalo u noći između 1. i 2. januara

V.Đ. (65), koji je teško povređen 21. decembra u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu preminuo je juče u niškoj bolnici.

Kako je saopšteno, nesrećni čovek je imao višestruke teške povrede po čitavom telu.

- Pacijent je zadobio povredu mokraćne bešike, frakturu karlice, serijski prelom rebara sa obe strane i povrede kičme. Na respiratoru je bio do 26. decembra kada je stabilizovan pa je skinut sa mašaine za disanje. Stanje mu se ponovo pogoršalo u noći između 1.i 2. januara, priključen je na respirator ali je preminuo u 5.30 sati – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

U udesu u Donjem Međurovu na licu mesta stradale su tri osobe, dve su istog dana preminule u bolnici, a 30. decembra povredama je podlegla još jedna žena. U bolnici sa teškim povredama su još dvoje tinejdžera, i još desetak koji nisu životno ugroženi.

Video: Voz udario u autobus kod Niša i prepolovio ga, ima mrtvih

(D.K.)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratko

    3. januar 2019 | 10:02

    Dali ce neko da odgovara za ove sedam zrtve koje su poginule zbog tudje ne odgovornosti mihajlovicka cuti ostali ministi isto cute jel to srbija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA