"Objasni im, bože, da mi se može": Blagojević (48) koji je likvidiran u eksploziji kod Pupinovog mosta hvalio se da je opasan momak (FOTO)

 
  • 10

Blagojević je svoje poslednje dane proveo u Zemunu

Nenad Blagojević (48) koji je u četvrtak uveče likvidiran u Zemunu kada je automobil kojim je upravljao eksplodirao, odavno je poznat policiji i ima debeo kriminalni dosije, a u društvu je voleo da se predstavlja kao opasan momak koji lako i stručno rukuje oružjem, lokal patriota, vernik ali i nasilnik.

"Objasni im, bože, da mi se može" prva je stvar koja se uoči na njegovom Fejsbuk profilu, a sadržaj koji je delio ide u prilog toj konstataciji.

Blagojević je svoje poslednje dane proveo u Zemunu, ali i uprkos tome što je voleo da se predstavlja kao Zemunac, poreklom je iz Bosne i Hercegovine, a dobar deo života je proveo u inostranstvu.

Bosansku crtu svoje ličnosti iskazivao je u mnogobrojnim objavama koje je delio na internetu, a među njima je i ona: "Dajte Nasera da se igramo", iznad fotografije na kojoj Blagojević pozira sa svojim psom.

Nenad Blagojević Foto: Facebook

Osim toga, rukovanje oružjem i nošenje pancira mu, po svemu sudeći, nije bilo strano. Ovaj žestok i opasan muškarac, pozirao je obučen u vojničke pantalone i pancir, opasan nožem i naoružan lovačkom puškom.

Pancir prsluk ponekad bi zamenio duksom kontroverzne grupe "Srbska čast", kojom između ostalog rukovode momci sa pozamašnim kriminalnim dosijeom ispunjenim krivičnim delima kao što su prostitucija, reketiranje i organizovani kriminal.

Sredinom novembra objavio je poruku: "Da nisi pričao toliko prijateljima, ne bi neprijatelji ništa saznali", što je možda pokazatelj da je Blagojević sumnjao da mu se nešto sprema.

U pauzi između deljenja fotografija sa puškama i noževima, veliku pažnju posvećivao je svojoj ćerki i psu jazavičaru kog je zvao Badža.

Sredinom novembra Blagojević je objavio poruku: "Da nisi pričao toliko prijateljima, ne bi neprijatelji ništa saznali" Foto: Telegraf

Baš taj pas u trenutku likvidacije bio je u "mercedesu" i preživeo je strahovitu eksploziju u kojoj je Blagojević stradao na licu mesta.

Poslednja poruka

Blagojević je rado na društvenim mrežama delio svoje stavove i mišljenja, a njegova poslednja objava, bila je pre četiri dana kada je napisao da "ne treba verovati ni žandarmima, ni ženi".

Debeo krimi dosije

Blagojević je imao bogat policijski dosije u kom se nalaze krivične prijave za ubistvo, pokušaj ubistva, iznude, nanošenje teških povreda, iznude, nelegalno nošenje oružja.

Blagojević je imao bogat policijski dosije Foto: Telegraf

Svoju kriminalnu karijeru započeo je pre skoro 20 godina kada je bio osumnjičen za ubistvo svog rivala.

Ipak, da se nekome zamerio ili ostao dužan postalo je jasno kada je u Zemunu odjeknula jaka eksplozija na "mercedesu" koji je vozio, usled koje je preminuo na licu mesta.

VIDEO: Jazavičar je preživeo stravičnu eksploziju automobila na Pupinovom mostu

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostoja

    30. decembar 2018 | 08:58

    Samo njemu Bog nije objasnio da moze kako hoce, ali ne i dokle hoce!

  • Vuki

    30. decembar 2018 | 07:14

    Decko je zemunac, Krezavi Bosanac mu je nadimak iz skole, poznajem ga od detinjstva..Steta

  • Ilija

    30. decembar 2018 | 02:26

    Opasan momak vozio karavan Mercedes iz 1999 godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA