≫ 

Nezapamćena krađa u Zaječaru: Devojka upala u kuću muškarca i ukrala mu jednu knjigu, zbog skrivenog plena moraće na robiju

Glavno pitanje je kako je znala koju knjigu treba da ukrade

  • 0

Policija je u Zaječaru uhapsili su V.T. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je ona 7. novembra ove godine došla do kuće jednog muškarca iz okoline Zaječara, preskočila ogradu, a potom u kuću ušla kroz nezaključana vrata suterena, gde je pronašla ključ ulaznih vrata.

Ona je, kako se sumnja, iz spavaće sobe ukrala knjigu u kojoj je bilo 5.000 evra, a potom zaključala vrata i pobegla. Osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata, uhapsili su u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana 55 osoba.

Zbog ovih krivičnih dela podnete su krivične prijave u redovnom postupku protiv još 40 osoba. Krivičnim prijavama, između ostalih, obuhvaćeno je i devet maloletnih osoba. Svi oni sumnjiče se da su izvršili ukupno 213 krivična dela iz oblasti imovinskih delikata.

VIDEO: Žena ukrala televizor iz prodavnice tehnike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA