Siledžija napao drugarice kod gimnazije u centru Jagodine, jednu oborio na asfalt, vukao ju je za kosu i otimao stvari! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 2

Ovaj video pratio je i status. Iako se na snimku vidi samo uplašena žena, u tekstu koji je objavljen na fejsbuku prestravljena devojka je napisala

Na Fejsbuk stranici portala Infocentrala osvanuo je snimak koji je stigao pravo u njihovo sanduče. Bilo bi lepo da je neka zanimljiva vest, gradska, ali nije. Naime, sugrađanka N. J. iz Jagodine koja je svedočila napadu na njenu drugaricu i umalo bila žrtva nasilnika lopova, poslala je snimak na kom se čuje razgovor policajaca na terenu sa ljudima u njihovoj bazi.

Muškarac je pokušao ženi da otme torbu, vukao je za kosu, a slučaj je prijavljen policiji.

Mesto napada; Foto: Veljko Đukić

Ovaj video pratio je i status. Iako se na snimku vidi samo uplašena žena, u tekstu koji je objavljen na Fejsbuku prestravljena devojka je napisala:

"Šetam sa drugaricom ruku pod ruku, kiša pada i lepo nam je.... ali samo kratko. Dečko sa kapuljačom u ljubičastoj jakni ide direktno na nas. Otima moju drugaricu iz moje ruke, obara je na beton i vuče torbu. Okreće je, baca je, vuče za kosu, vrisak i vrištanje - da li ja ovo sanjam, NE. Ja u šoku ne mogu da reagujem, neverica, mesto ispred Gimnazije, 18h. Kad sam shvatila šta se dešava krećem ka njoj. On se udaljava jer prilazi narod. Ona leži na betonu. Zovem policiju. Odmah su došli. Bila sam bezbedna u marici. Vozili su nas, okolo naokolo da prepoznamo NN lice. SUP izjave. Hitna pomoć,  ukazana prva pomoć. I šta je sledeće. I dokle više? U 18h napad na nevino stvorenje. Šta smo postali? Ja sam, ljudi, u ŠOKU. Ja stvarno ne znam šta je sledeće, ali ovo zaista je previše, ispred Gimnazije u 18h".

Na snimku se jasno čuje razgovor policijaca, koji pokušavaju da pronađu napadača, poslušajte ga.

Na komentarima ispod ove objave, može se pročitati da su građani Jagodine veoma zabrinuti za svoju bezbednost, pogotovo što su mesta ovakvih napada najčešće najprometnija mesta, pa se više ne može ni navesti koja to mesta treba da se izbegavaju. Kao ni vreme, "nekada si morao da budeš obazriv kasno noću, a sada i u osam uveče".

Kišobran koji je slomljen prilikom napada; Foto: Veljko Đukić

Policija je i dalje u potrazi za ovim počiniocem. A vi nam u komentarima pišite, da li ste vi čuli za neki ovakav slučaj?

(Telegraf.rs)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    28. novembar 2018 | 12:21

    Dobrodosli u Jagodinu,nadam se da iz dana u dan shvatate da ovde nije idila kako predstavljaju.

  • Naki

    28. novembar 2018 | 13:18

    Nazalost nije samo u jagodini ima toga svuda neki narkos verovatno ostao bez para i onda ne bira samo pesacke patrole i eto sigurnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA