≫ 

Nakon Aleksandrinog brata, oglasila se i najbolja drugarica: "Njena smrt je misterija!"

 ≫ 

Prijatelji mlade Novosađanke, koja je pohađala dva fakulteta, u šoku su zbog samoubistva drugarice za koju kažu da nije imala nijedan problem

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Uros
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DS

    10. avgust 2018 | 18:47

    Kao devojka tri godine starija od nje, ne mislim da se na osnovu dve rečenice na tviteru može donositi zaključak. Prvo iz razloga što su napisane pre 4 godine (ako ne grešim)u vreme kada je bila samo nezrela devojčica, znam po sebi. Tada se tražiš i smatraš da je kul misliti kao neko opšte poznat kao što je između ostalih, Bukovski(btw,za mene umetnik nikakvog kvaliteta jer sam čitala njegov rad).Mladi su pogotovo fleksibilni i promenljivi ali i posebno osetljivi jer su u periodu izgradnje ličnosti.Mislim da treba pročešljati telefon i dnevnike ako ih je imala. Neki ljudi jednostavno nose depresiju od detinjstva zbog događaja ili trauma.Možda je neka skrivena tj potiskivana depresija ili osećanja ili pak neka filozofija života za koju okolina nije znala..Iskreno se nadam da nije nešto namešteno kao što se spekuliše za slučaj ubijene pevačice Jelene(gde je teren takodje pokriven kamerama čiji zapisi se ne daju advokatima po njiihovim izjavama)..Iskreno saučešće.

  • maja

    09. avgust 2018 | 14:57

    Devojka je imala tviter nalog i od dve tekstualne objave obe su bile znaci da je sklona samoubistvu i da pati od depresije. U prvom, koji je napisan pre 4 godine ona kaže: "Promašena mladost nikad ne doživi starost.", a drugi kaže: "Možda ću biti anđeo neki drugi put". zašto je smatrala da joj je mladost promašena, pod kakvim stresom i pritiscima je bila zna samo njena duša, a na porodici je odgovornost što to nije prepoznala. Počivaj u miru malena.

  • 021

    09. avgust 2018 | 12:06

    Najtužnije,samoubice nikada ne govore da će se ubiti,samo ćute i misle. I sad najgore treba prepoznati problem :( jako mi je tužno sve ovo što se devojčici dogodilo,i mogu da mislim kako je njenoj porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA