Nadica (41) je nameštala zavesu na terasi kada je pala sa visine od 10 metara: Skrhana majka ljubila njeno mrtvo telo

 
  • 10

Tragedija se dogodila oko podneva

U zgradi u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu, tragično je nastradala Nadica Ilić (41) dok je kačila zavese na terasi. Nesrećna žena je pala sa oko deset metara visine i na mestu ostala mrtva.

Tragedija se dogodila oko podneva kad su Nadica i njena majka Štefica Ilić spremale stan, a žena je najverovatnije pala usled nepažnje.

- Ne znam šta se ovo desilo... Kako ode moje zlato, moja vrednica. Nije tačno da se ubila, nije imala nikakvog razloga za to. Bila je srećna. Rodila sam je u šestom mesecu s kilogram i nešto i od tada se borila za nju. Stasala je u lepu devojku i jaku ženu, i sad da je izgubim na ovaj način - plačući priča očajna Štefica.

Poginula profesorka kod Sente: Htela da odglavi roletnu, pa ispala kroz prozor

Nadica danas nije radila, pa su se ona i majka su se još ranije dogovorile da pospreme stan pošto ne ide na posao.

- Podelile smo posao i rekle da ćemo pola stana danas očistiti, a drugu polovinu sutra po podne, kad ona dođe s posla. Ona je, doduše, više čistila i prala veš i zavese, a ja sam se oko ručka zanela. Na terasu leti stavljamo malo deblje zavese kako nam sunce ne bi smetalo. Ona je tu zavesu oprala i onda se popela na stolicu da zakači tu prokletu zavesu. Ništa nisam čula - priča unesrećena majka.

Zgrada u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu u kojoj je živela Nadica Ilić Printskrin: Google Maps

Posle nekog vremena nesrećna majka otišla je na terasu.

- Spremala sam salatu i pošla sam do terase da je pitam kakvu želi. Ali nje nije bilo.... Joj meni! Pogledala sam dole i videla Hitnu pomoć i policiju. Istrčala sam odmah dole. A na betonu moje zlato... Nepomična mrtva leži. Klekla sam i ljubila sam je sve dok me policajac nije odvojio od nje - kroz jauke govori očajna žena, pišu beogradski mediji.

U stan je odmah došla i Nadičina starija sestra sa suprugom.

- Ne, moja sestra nije namerno skočila, garantujem! Nije imala nikakvog razloga. Gledala sam i njen mobilni da slučajno nema nešto. Ali nema... Ovih dana je držala neku dijetu, moguće je da joj se zavrtelo u glavi kad se popela da okači zavesu i da je zanelo i da je pala. To je bila sestra za primer. Kad nam je otac pre više od 20 godina nastradao u saobraćajnoj nesreći, ona je rešila da ostane s majkom i da brine o njoj - rekla je neutešna sestra, ne prestajući da grli sestrinu sliku.

UKLETA ZGRADA

U zgradi u kojoj se desila tragedija pre pet i po godina dogodio se stravičan zločin. Naime, u stanu na 14. spratu Darijan Musić 12. novembra 2012. krvnički je pretukao nasmrt svoju devojku, manekenku Vladislavu Červenko (25). Zbog stravičnog zločina Musić je osuđen na 35 godina zatvora.

Darijan Musić, ubica i manekenka Vladislava Čerevenko Foto: Facebook

VIDEO: MUP: Pucnjava u firmi, jedan mrtav, drugi skočio kroz prozor

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    13. maj 2018 | 20:51

    Saučešće porodici! Šta reći? Tuga!

  • TinaNS

    13. maj 2018 | 22:31

    Uzas, zgrada mi gleda u taj soliter...I ja sam ubedjena da joj se zavrtelo u glavi, znajuci da i ja kada kacim zavese mi se desi da me “zanese” u glavi, zavrti se jer je glava zabacena u nazad tj sve vreme gledas gore i verovatno jadna zena koja nije mogla u tom trenutku da se osloni na prozor tj staklo jer je bilo otvoreno samo je proletela napred...Ne daj Boze nikom...Tuga...

  • Nada

    14. maj 2018 | 00:48

    I ja sam prošla isto, brisala sam prozor ali na moju sreću pala sam unutra a ne preko prozora. Inače bih poginula jer sam isto bila na četvrtom spratu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA