Policija zaustavila autobus sa Kosova i u šupljini kod prostora za prtljag našla 40 razloga da odmah uhapsi albanske šofere! (FOTO)

 
 ≫ 
  • 8

Uhapšena su trojica vozača autobusa sa područja AP Kosova i Metohije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije su na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, zaplenili oko 43 kilograma marihuane i uhapsili tri osobe sa područja AP Kosova i Metohije, saopštio je danas MUP.

Ubijeni Gorg Darmanović bio povezan sa južnoafričkim jatakom Darka Šarića i sa Arkanovim ubicama

Marihuana pronađena u šupljini autobusa, Foto: MUP RS

Policija je drogu je pronašla u autobusu, bila je sakrivena u šupljini ispred prostora za prtljag, upakovana u 40 paketa, ukupne težine 42 kilograma i 800 grama.

Paketi marihuane, Foto: MUP RS

Policija je uhapsila vozače autobusa Špejtima Muhaherija(30), Isu Muhaherija (63), Amira  Fejzulahua (60) kojima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, zbog postajanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ukupno su teški 43 kilograma, Foto: MUP RS

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA