Detalji kobne tuče u diskoteci: Bratislav se sukobio sa obezbeđenjem kako bi zaštitio prijatelja koji se uspavao za stolom (FOTO)

 
  • 17

Bratislav je zadobio smrtonosne povrede glave a još se utvrđuje da li su one nastale prilikom pada na beton ili su mu ih zadali I.Č. i Ž.N, koje je niška policija uhapsila dva dana nakon tuče

Nišlija Bratislav Milojević (38) preminuo je danas u niškoj bolnici od posledica povreda koje je 11. februara zadobio u diskoteci "Kubo Klub" tokom sukoba sa radnicima obezbeđenja I.Č. (26) i Ž.N. (26). Do kobne tuče je došlo jer se nesrećni mladić suprotstavio obezbeđenju koje je iz diskoteke izbacilo njegovog prijatelja koji se uspavao za stolom.

TRAGIČAN EPILOG TUČE U NIŠU: Umro mladić pretučen u diskoteci

Bratislav je zadobio smrtonosne povrede glave a još se utvrđuje da li su one nastale prilikom pada na beton ili su mu ih zadali I.Č. i Ž.N, koje je niška policija uhapsila dva dana nakon tuče.

Tragičan gubitak bacio je u očaj Bratislavljevu majku Ljiljanu Miljković koja se do poslednjeg trenutka nadala da će joj se sin oporaviti.

Majka stradalog mladića/Foto: Telegraf

- Bratislav ne bi mrava zgazio, niko se nikada na njega nije požalio, radio je vredno, izlazio samo vikendom, a i tada jedino u subotu jer se u nedelju spemao za posao. Tako je bilo i te kobne večeri, kada sam u neko doba noći videla da mu nema patika, naslutila sam nešto pa sam mu odmah telefonirala.

- Tek kada sam treći put pozvala, njegov drug se javio i kazao mi da je sa Bratislavom u bolnici. Odmah sam otišla tamo, videla sam sina sa zavijenom glavom, bio je bez svesti. Operisan je zbog hematoma na mozgu, lekarima svaka čast na onome što su uradili, mislila sam da ima nade a jutros sam primila najcrnju vest – priča ožalošćena žena.

Ljiljana kaže da je Bratislav bio brižan otac koji se nakon razvoda starao o sinovima starim 11 i 14 godina.

Bratislav Milojević/Foto: Telegraf

- Brinuo je da deca imaju sve što im treba, pa je vikendom išao da prodaje na buvljaku stare stvari da bi dopunio prihode. Šta će moji jadni unučići sada, majka im ne radi, živeli su od te alimentacije i dečjeg dodatka – naricala je Ljiljana.

Komentarišući verziju da je njen sin smrtonosne povrede zadobio prilikom pada, Ljiljana ističe da u to ne veruje.

- Mislim da je Bratislav udaren u glavu nekim predmetom, moguće flašom jer je po licu imao posekotine, a i nađeno mu je parče stakla na licu. Neka istraga radi svoje ali ja neću odustati dok ne utvrdim šta se mom detetu desilo. Zahtevaću da se takva mesta kao što je ta diskoteka kontrolišu kako ničije dete ne bi stradalo kao što se to desilo mome sinu – kazala je majka stradalog mladića.

Bratislavovo telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Daljinac

(D.K)

Video: Tužni snimci potoplje Bosne i Hercegovine: Proglašeno stanje nesreće zbog obilnih padavina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar. Mड़ञणम

    17. februar 2018 | 23:31

    Kakve gluposti utvrdjuje se dali su povrede naneli huligani ili je od pada na beton. Pa nije on sam pao na beton vec nakon sutiranja i batinjanja tih ubica. U oba slucaja i da je povreda nastala udarcem od beton te siledzije su ubile coveka bez razloga da bi se dokazali i pokazali da su oni neko i nesto. Dozivotna robija jel su na bozijoj pravdi ubili neduznog coveka. Drzavo reaguj krajnje je vreme.

  • Zoo cuvar

    18. februar 2018 | 09:34

    Najvise problema u diskotekama prave ti njihovi radnici obezbedjenja. Samo tuku decu izivljavaju se na gostima a cesto tuku i devojke. Oni su batinasi da im pplicija nije ni do kolena. Ovpj dvojici po 40 godina zatvora exspresno

  • Zoran Veteran

    17. februar 2018 | 23:34

    Ako su ga udarili u glavu,onda 40 godina minimum, pa tamo neka razmišljaju šta se radi sa pijanim gustom u klubu.Imaju vremena da nauče licencu za sva vremena....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA