Komšije leskovačkog oca iz pakla u šoku: Miroslav je obožavao sina, nemoguće da je hteo da ga ubije (FOTO)

 
  • 3

Priznaje da nije mogao da poveruje svojim ušima kada je čuo šta je Miroslav uradio

Komšije Miroslava Mitića (33) koji je preminuo nakon što se u blizini Leskovca ukradenim „golfom 4“ zakucao u drugo vozilo u nameri da ubije sebe i svog sedmogodišnjeg sina, šokirani su vešću o ovoj tragediji. Tvrde da je bio prijatan komšija i brižan otac te da nikada ne bi pomislili da je spreman da ubije dete koje je toliko voleo.

Užas kod Leskovca: Otac pokušao da ubije sebe i sina (6), ukradenim "golfom" se zakucao u druga kola. Sada je mrtav

Detalji tragedije kod Leskovca: Pozvao je policiju i rekao da vodi dete (6) u bolji svet. Stavio ga je u kola, i sledeće sekunde zakucao se autom u drvo

Mitić je nešto više od godinu dana živeo kao podstanar u trošnoj kućici u Avalskoj ulici u niškom naselju Apelovac i bavio se svim i svačim da mu sin ne bi ni u čemu oskudevao.

- Bio je vrlo fin, obavezno bi pozdravljao komšije kada bi se sa njima susreo, delovao je kao korektan i pošten čovek. Njegov sin je dete kako se samo poželeti može, igrao se sa njim, nikada nismo čuli da je na njega podigao glas. Čak i kada bi napravio neki nestašluk čuli bismo kako ga brižno savetuje da to više ne radi . Ne znam tačno čime se bavio ali je nešto radio, pominjao je da mu je posao „pod vedrim nebom“ – priča Srbislav Mitrović čija je kuća odmah uz onu u kojoj je Mitić boravio.

Priznaje da nije mogao da poveruje svojim ušima kada je čuo šta je Miroslav uradio.

Foto: Telegraf

- Malopre sam čuo tu od ljudi iz ulice da je napravio neki karambol. Meni je neverovatno da je hteo da ubije dete, znajući kako se prema njemu odnosio.

Niko drugi nije o njemu brinuo, nisam nikada video da mu je dolazila majka ili neka druga rodbina – kaže Miroslavov komšija koji ističe da ne može ni da pretpostavi šta ga je nateralo na tragičan korak.

Prema nezvaničnim saznanjima, Miroslav je imao problema sa organima gonjenja, pa se čak sumnjičio da ima veze sa nedavnom kradjom ograde na koridoru 10 povodom koje su reagovali najviši državni organi i zapretili strogim kaznama lopovima.

- Ne znam da li je on stvarno ukrao tu ogradu ali nije isključeno da je sa tim imao veze. Znam da je radio i na nekom otpadu, te je moguće da je bio uključen u to ili da je imao saznanja o toj kradji. Kako sam čuo, on se uplašio da bi mogao da završi na robiji zbog toga, pa je moguće da je zbog toga odlučio da ubije i sebe i sina – kazao je jedan Mitićev poznanik.

Daljinac

(D.K.)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA