Detalji tragedije kod Dunava: Milica uspela da se izvuče iz plitke vode, a jedan pogrešan Milanov potez završio se kobno!

 
  • 21

U jednom trenutku Milan je pustio Milicu da proba da vozi

U sinoćašnjoj nesreći oko 22.40 sati, život je izgubio mladić Milan S., a devojka Milica L. je prošla sa lakšim povredama. Automobilom je upravljala sedamnaestogodišnja tinejdžerka Milica L. koja je izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u Dunav.

Tragedija u Vinči: Kolima sleteli u Dunav, tinejdžer poginuo, devojka se spasla

Njih dvoje bili su u kolima parkiranim na zemljanom putu pored Dunava. U jednom trenutku Milan je pustio Milicu da proba da vozi. Kako je ispričao svedok tragedije, tinejdžerka je umesto u rikverc krenula unapred i automobil se sjurio u reku!

Milica je uspela da se izvuče iz automobila jer je Dunav tu plitak, ali je mladić iz nepoznatog razloga pokušao da pređe na zadnje sedište, najverovatnije u strahu od vode koja je nadirala u automobil i tu se utopio.

Beživotno telo mladića izvukli su ronioci, a uviđaj na licu mesta trajao je sinoć četiri sata.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pantagruel

    1. februar 2018 | 14:22

    Ово јесте проблем о коме треба да размишљамо сви и који имамо децу, али не верујем у званичну верзију приче. Логичније ми изгледа да су клинци желели да буду насамо, а нису имали свој стан или собу, па су скровито место потражили на обали реке, као и моги други парови. Сасвим је небитно да ли се ауто покренуо сам и сурвао низ насип(због слабих кочница), или је неко нехотице спустио ручну. Закључак: Разговарајте са својом децом и не глумите лажне моралисте. Ако већ имају сталне везе, са момцима и девојкама које познајете, правите се да не знате шта раде док су сами у својој соби и не улазите тамо. То је мање опасно него ово.

  • Kunta Kinte

    1. februar 2018 | 12:19

    Picivaj u miru brate ali ne verujem da je bilo ovako pogotovo sto je bio ma zadnjem sedistu

  • ana

    1. februar 2018 | 14:05

    Nedao Bog nikome,, Sad je sve kasno,,, Kada zivotu dode kraj, onda vuce tamo gdje ce da okonca,,,, Mi mozemo naklapati do besvesti,, Samo Gospod Bog zna sta se desilo .. A i devojka je ostala da svedoci o tuzi i bolu KO zna kako ce i ona psihicki proci,, Da Gopspod bude na pomoci roditeljima i rodbini.. Podari im Boze snagu a mladicu vecni mir i spokoj,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA