HOROR U POŽEGI: Huligani isprebijali i izboli oca i sina, lekari im se bore za život!

 
 ≫ 
  • 6

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požegi osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi uhapsili su tri osobe za koje se sumnja da su rano jutros, u ulici Vuka Karadžića u tom gradu, dvojici muškaraca naneli teške telesne povrede.

Sud odbio Miškovićev zahtev za vraćanje 11 miliona evra

Uhapšeni su S. G. (27), A. Ð. (23) i M. S. (22), svi iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da su u 03.50 sati najpre fizički napali dvojicu muškaraca, a potom im nožem naneli povrede, saopštila je PU Užice.

Nezvanično, mladić F.K. (27) se nalazio u lokalu u kome se verbalno sukobio sa jednom grupom Požežana, koja je nedugo zatim napustila lokal.

U strahu da će biti pretučen, F.K. je telefonom pozvao oca B.K. da dođe automobilom po njega. Očekujući da će otac svakog trenutka naići, F.K. je izašao napolje, ali su u tom trenutku iz druge ulice istračali mladići sa kojima je imao konflikt, fizički nasrnuli na njega, brutalno ga pretukli i naneli mu više ubodnih rana nožem.

Foto: Pixabay

Utom je naišao B.K. koji je pokušao da odbrani sina, ali su se izgrednici okomili i na njega, takođe ga pretukli i izboli, a zatim mu i demolirali automobil.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požegi osumnjičeni su tokom noći uhapšeni i određeno im je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu.

Kako navode neki elektronski mediji, pajserom i nožem su napadnuti i teško povređeni 59. godišnji otac i njegov 28.godišnji sin i sa povredama opasnim po život zbrinuti su na intenzivnoj nezi Opšte bolnice u Užicu.

Prema poslednjim informacijama, otac i sin nalaze se na odeljenju intezivne nege u užičkoj Opštoj bolnici.

Portparol Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević u izjavi za Glas zapadne Srbije navela je da iako su na sebi imali dosta dubokih povreda nožem i ubodnih rana opasnih po život, pacijenti su svesni i za sada van životne opasnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oko

    8. januar 2018 | 14:36

    Sta reci slika Srbije

  • Deki

    8. januar 2018 | 15:14

    Pa verovatno ce se pozvati na oportunitet ako imaju nekog u sudu u Pozegi.. posto tako uglavnom resavaju slucajeve sebi bkiskih ljudi

  • Лицемер

    8. januar 2018 | 14:28

    Већ сте умањили њихову одговорност назвавши их хулиганима. То је покушај убиства са предумишљајем.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA