Tragedija u Nišu: Starija žena pala sa prozora bolnice i poginula

 
 ≫ 
  • 11

Tragedija se dogodila juče oko 11.30 sati u Borovoj ulici u Nišu gde se nalazi bolnički kompleks za brigu o starim licima

Veliborka Dinić (82) iz Niša preminula je od povreda koje je zadobila kada je pala kroz prozor privatne bolnice „Đorić“, gde je porodica smestila jer je patila od demencije.

Danas obdukcija devojčice (7) koja je stradala u jezivoj nesreći kod Uba: Njen otac i dalje u šok sobi, u jako teškom stanju!

Tragedija se dogodila juče oko 11.30 sati u Borovoj ulici u Nišu gde se nalazi bolnički kompleks za brigu o starim licima. Starica je pala sa visine od oko osam metara na beton i zadobila teške povrede od kojima je podlegla na putu do niškog Kliničkog centra.

Foto: Telegraf

Okolnosti tragedije još se utvrđuju, a porodica ne isključuje nijednu mogućnost.

- Moguće je da se radi o nesrećnom slučaju, o samoubistvu, a ne isključujem ni da je neko gurnuo s obzirom na to da su sa njom u sobi bile još tri žene koje su takođe dementne. U svakom slučaju bolnica snosi odgovornost jer je nedopustivo da osoba u takvom stanju boravi u neobezbeđenoj prostoriji i to na toj visini – rekao je Ljubiša Dinić sin preminule žene.

Foto: Telegraf

U bolnici „Đorić“ za sada nisu želeli da komentarišu okolnosti tragedije. Oni su poručili novinaru „Telegrafa“ da su zauzeti i da se javimo kasnije.

Daljinac

(D.K. )

Video: Milena Radulović: U "Ožiljku" prvi put igram glavnu žensku ulogu u seriji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    2. decembar 2017 | 19:15

    Moja majka je bila mesec dana nakon operacije. To nije bolnica vec vrsta azila u kome se tako nehumano i neodgovorno ophode prema pacijentima. Drzavne bolnice su hoteli sa 5 zvezdica u odnosu na ovo. Vlasnik nema ni d od doktora u svom ophodjenju prema klijentima, a osoblje, naravno, isto. Ne vodite svoje ni po koju cenu.

  • Vlada

    2. decembar 2017 | 13:44

    Ovo se desava. Ona je dementna i sigurno je sama skocila. To je bolnica nije zatvor pa da je cuvaju pod resetke ili vezuju.

  • Floki

    2. decembar 2017 | 20:26

    Ne znate vi sta je i kakva je ta bolnica to je mesto strave i uzasa za ova jadna lica.. a inspekcija nikad nije usla u ovu ustanovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA