Debela si, idi da trčiš: Zbog ovakvih uvreda Jelena Marjanović je trčala i vozila rolere, i to noću

 
  • 51

- Jelena mi se u više navrata žalila da mora sama da spava u studiju, dok su i Zoran i njegovi roditelji spavali u svojim spavaćim sobama - ispričala je u tužilaštvu Teodora Krsmanović

Teodora Krsmanović, sestra od strica monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, svedočila je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i tom prilikom izjavila da se Zoran i Jelena nikada nisu svađali ali da joj je govorio da je debela zbog čega je pored trčanja vozila i rolere, i to noću.

Saslušana sestra Jelene Marjanović, Zoranovi otac i brat odbili da svedoče

Pevačici skinuta burma sa ruke nakon što je ubijena: Porodica Maranović je o tome ćutala, nove detalje iznela je privatna detektivka

Teodora, prema pisanju Alo, nije dobila status oštećene u postupku, već je saslušana kao običan čovek.

- Teodora je govorila o njihovom ličnom odnosu. Na pitanje da li su se svađali u braku bila je izričita da se Jelena nikada nije zakačila sa Zoranom. Navela je da je ona kratko bila u svađi sa sestrom i da od februara 2016. godine nisu bile u kontaktu. Na pitanje kako se Zoran ophodio prema Jeleni rekla je da joj je govorio: "Debela si, idi da trčiš!". Navela je da je Jelena zbog njegovih primedbi ponekad i noću vozila rolere. Međutim, o ubistvu nema neposredna saznanja i nije mogla da se izjašnjava - saznaje Alo od izvora bliskih istrazi.

Informer sa druge strane prenosi i da je Teodora izjavila da je Zoran Jelenu godinama pritiskao zbog fizičkog izgleda i tražio je od nje da hitno smrša i da se "zategne". Takođe, istakla je i da je Jelena često spavala sama u studiju.

Foto-montaža: Telegraf, pixabay.com

- Često joj je govorio da je debela, pritiskao ju je da smrša, terao ju je da vežba do iznemoglosti... Pritiskao ju je da besomučno vežba i da drži dijete kako bi doterala liniju i vratila se na estradu kao pevačica "Granda". Žalila mi se u više navrata da mora sama da spava u studiju, dok su i Zoran i njegovi roditelji spavali u svojim spavaćim sobama - ispričala je Jelenina sestra.

U tužilaštvu su se danas pojavili i otac i brat Zorana Marjanovića, koji se zbog ubistva supruge nalazi u pritvoru, međutim, odbili su da svedoče. Oni su iskoristili pravo da kao bliski rođaci osumnjičenog ipak ne daju izjave.

Daljinac

(Telegraf.rs / Alo)

Video: sudar na Đermu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    17. oktobar 2017 | 07:24

    Jadna ta Jelena

  • renata

    17. oktobar 2017 | 07:50

    Nisu se svadjali jerje Jelena sve trpela i cutala. kad vise nije mogla da izdrzi, i kad je pocela da se svadja onda se i desilo ubistvo. Posto neko rece da je htela ostaviti Zorana, to je i bio okidac.

  • Anonim

    17. oktobar 2017 | 01:53

    Koliko god vi ovde sada pisali o novim saznanjima,svedocima,teorijama zavere,poenta je da je devojka mrtva i da je njeno dete izgubilo majku....moze da robija ko hoce,da ima 20 ubica,dal je to ovaj njen ili tajkin ili koji god koji je naveden to nema veze,dete ce nazalost pamtiti po ,,e njena majka je ona ubijena,, i ostalo...jadno dete,svi pisete o ovom njenom i njegovoj porodici niko o detetu da mislis...dete je izgubilo majku onda kada joj je majka najpotrebnija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA