Kriminolog Nikolić ubeđen: Jelena je ubijena iz strasti, samo su dve osobe mogle da je usmrte

 
  • 30

- Čim ubica svojoj žrtvi zada više od tri udarca, odmah treba računati na to da je gajio veoma jake emocije prema njoj. Ovo ubistvo je od prvog trena nosilo pečat zločina iz strasti i samo je trebalo naći čvrste dokaze kojima bi se to potkrepilo - tvrdi on

Kriminolog Zlatko Nikolić ostao je pri svom stavu od prvog dana od kako je ubijena pevačica Jelena Marjanović, a to je da je ona ubijena iz strasti i da ubica može samo da bude muž Zoran ili eventualno ljubavnik. U prilog tome, idu i sve dostupne informacije koje su se pojavljivale za godinu i po dana, a koje su upućivale na zločin iz strasti.

Zašto je otac Zorana Marjanovića morao da prekine vezu: Izdržavamo, borimo se, ali nemojte, produžiće mu pritvor

Ugledni beogradski advokat pomaže Zoranu Marjanoviću: Svoj savet nudi potpuno BESPLATNO

- Čim ubica svojoj žrtvi zada više od tri udarca, odmah treba računati na to da je gajio veoma jake emocije prema njoj. Ovo ubistvo je od prvog trena nosilo pečat zločina iz strasti i samo je trebalo naći čvrste dokaze kojima bi se to potkrepilo. Ja nisam forenzičar i nijednog trenutka nisam spekulisao o tom delu istrage, ali sa kriminološke strane, stvari su sve vreme potpuno jasne. To je mogao da učini ili muž ili neki ljubavnik, ako ga je bilo. Statistika pokazuje da oko 80 odsto ovakvih ubica potom izvrši samoubistvo, ali postoji taj manji procenat onih koji suviše vole sebe... Oni zato posle ubistva traže izlaznu strategiju tako što uništavaju dokaze i trude se svojski da se nekažnjeno izvuku, kao što je ovde slučaj - navodi Nikolić za "Informer".

Inspektori, kako kaže, nisu žurili sa privođenjem Zorana Marjanovića, dok nisu pronašlli dovoljno DNK dokaza sa mesta zločina.

Printskrin: Youtube/Happy Tv

- Bilo bi jako opasno da je, na primer, Zoran ranije uhapšen i procesuiran, a da istražni organi nemaju dovoljno jak slučaj. On bi u tom slučaju mogao da bude oslobođen i došlo bi se u vrlo nezavidnu situaciju da niko ne odgovara za tako strašan zločin - zaključuje Nikolić.

Takođe, ostaje pri tome da ne veruje da je pevačica ubijena na nasipu, već da je nakon ubistva, ubica tamo doneo njen leš.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ava

    18. septembar 2017 | 00:49

    sto vise strucnjaka da da svoje misljenje to moze samo da pomogne u resavanju sl.

  • Vesna St

    18. septembar 2017 | 04:47

    Ko god da je ubio, kakav je to covek koji mirno moze da legne i zaspi posle svega.

  • Spoma

    18. septembar 2017 | 15:53

    Steta sto se nije poslusao komentar ovog coveka.Da joj majka doceka hapsenje krvoloka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA