Pretukao bivšu suprugu na ginekologiji posle porođaja, slomio joj jagodičnu kost, pa pozvao policiju u Prokuplju i rešio da se preda! (FOTO)

 
  • 30

D. I. je telefonom policiji najavio da će doći ali u prisustvu advokata

D. I. iz okoline Prokuplja, koji je danas oko 14 sati na ginekologiji prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" pretukao bivšu suprugu J. I. koja se nedavno porodila, odlučio je da se preda policiji.

Užas i strava u Prokuplju: Posle porođaja uleteo u bolnicu i pretukao bivšu ženu!

Kako Telegraf.rs saznaje, D. I. se javio telefonom policiji i rekao da će da doći sam da se preda, ali i naglasio da će to učiniti u prisustvu advokata.

On je, kako smo već pisali, napao bivšu ženu na ginekologiji bolnice u Prokuplju, gde je došla pregled. Odnekud se pojavio i napao je na hodniku. U tom trenutku sa njom je bila desetodnevna beba i najstarije dete koje ima sa napadačem.

Na sreću beba je bila u nosiljci kraj majke.

Foto: Facebook/Jasmina Dabetić

Ženu su pokušali da odbrane radnici bolničkog obezbeđenja, kao i tehničari koji su se tu zadesili, a muškarac se u jednom trenutku okrenuo i pobegao.

Foto: Telegraf.rs

Žena je prvo zadržana u prokupačkoj bolnici radi dijagnostike, ali je nakon pregleda prebačena u Niš. Ustanovljeno je da ima teške telesne povrede, tačnije prelom jagodične kosti.

(B. R.)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cinjenice

    24. avgust 2017 | 19:20

    Samo smrtna kazna ili dozivotna robija za ovaakve bezvredne olose. Kad ga nase "prepostene i moralne" sudije budu pustile na slobodu on ce zavrsiti zapoceto.

  • Mira

    24. avgust 2017 | 20:21

    Ja stvarno ne mogu da verujem da ti možeš na ovo ostaviti ovako glup komentar... pa i da ga je svaki dan varala on nema pravo da digne ruku na nju.... ja se iskreno nadam da nemaš puno istomišljenika , jer u suprotnom nema nama spasa...

  • Blickrig

    24. avgust 2017 | 19:33

    Za takve slucaje zatvor i treba novcane kazne oko 30.000e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA