Ugostitelji definitvno traže da bakšiš postane obavezan deo računa: Inicijativa stigla u ministarstva, a ovo je iznos koji traže
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Apel
E, Srbijo, daj nešto narodu, kao sav ostali Svet. Vi bi da globite i baba-seru? Prvo radite sve po Ustavu, Zakonima, pa onda terajte narod da se tako ponaša. Zaposlite narod, pa ukidajte sivu ekonomiju, a ne da punite Budžet kaznama, taksama, porezima. Obezbedite poreskim obveznicima uslove iz kojih bi mogli sve da plaćaju, pa tek onda u harač. Mislim da sam bio jasan?
bb
I TATA BI SINE...!!!
Mimi
Bratanac mi je konobar i znam koliko zaradjuje. Nekada mu baksis iznisi trecinu plate. Moze da sedne,da jede,da se odmori. Cak stigne i na drugo mesto da radi. A kada je svadba,nakupi se para samo tako. On za par meseci zaradi 2000evra naravno sa baksisom. Radi u Beogradu i prigradskim naseljima. Tako da konobari jako dobro zaradjuju i mnogi traze da rade kao konobari.