≫
Od sledeće godine i mi ćemo jesti kvalitetniju čokoladu: Odlučeno koliko lešnika mora da ima đanduja i koliko mleka ide u mlečnu čokoladu
≫
Pored kakao maslaca i mlečnih masti, tačno je određeno i koje još masnoće mogu da se koriste u proizvodnji čokolade
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
X
A što čekati sledeću godinu.
Maja
Pionir ima kvalitetne čokolade i za nijansu možda veću cenu baš zbog kvaliteta. Ali ljudi nemaju para za kvalitet, na žalost.
Laki
EUROKREM JE ZAKON!!