Najpoznatiji srpski hleb posle 40 godina nestaje sa rafova: "Savu" više ne moraju da peku
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Lale
Imamo naj losiji hleb pun aditiva ako stoji jedan dan sve se raspada bre.
Lupih..
I treba ne 50, 100 da bude ovi mucenici ratari za dzabe rade, bukvalno iz hobija, navike, nikakva zarada a mladi uskoro se nece ni baviti time sto bi kad nema nikakvu sigurnost, niti moze od toga cele godine da zivi, pekari imaju najjgori posao a i najjmanje plate, za pekara nema odmora sem dva puta godisnje za Bozic i za novu godinu, kasnije ne tako brzo ako se bude jos povecala zarada mozda i bude bolje za sve njih...e sad druga je muka sto narod, penzioneri nemaju ni za toliko.
Marko
Duplo jeftiniji u regionu?Gledajte i plate!