Bakšiš postaje obavezan deo računa? Ugostitelji traže "siguricu" za sebe, a od predloga sume će vam se zavrteti u glavi

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Slavko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan

    21. novembar 2018 | 00:37

    E bre citam ove komentare i ne verujem sta pisete. Ako vec izadjete u neki restoran, i ako je konobar ljubazan i lepo vas posluzi, jel tesko ostaviti baksis od 200 din, verujte mi konobar ce vas zapamtiti. Radim u jednom prometnom restoranu kao konobar i najjaci su mi gosti koji naprave ceh 15000-20000 provuku karticu i cao, a ti si se muvao oko njih predlagao im sta da jedu, koje vino da popiju pocistio sto za njima i dobio sipak na kraju. E pa ja kafu ujutru kad pijem placam 200 din iako kosta 120 din

  • stvarno?

    20. novembar 2018 | 18:16

    a shto kafane ne daju besplatnu turu pica kad napravim rchun 100 i vishe €? samo ako sam zadovoljan

  • BB

    20. novembar 2018 | 07:39

    Ma kakav bakšiš to je bezobrazluk ko meni daje bakšiš kada završim neku montažu i oderem se od posla. Taj konobar neka bakšiš traži od gazde jer je bio uslužan i profesionalan prema njegovim gostima i koji će se u tom slučaju opet vratiti kao zadovoljni gosti. To je nagrada a ne da čeka od gosta da mu da napojnicu i pored visokog računa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA