≫ 

Stavila sam u rernu filete oslića, a izvadila girice: 400 grama ribe je nestalo i pretvorilo se u običnu vodu (FOTO)

 ≫ 

Za kontrolu smrznutih proizvoda nije zadužena nijedna od inspekcija, već Direkcija za mere i dragocene metale

Komentari

  • lemi

    20. novembar 2018 | 00:02

    sto se buni pa zena kaze u rernu stavila oslic pa to je demunitiv od neke ribetine p.s. lepo nas upozoravaju kad kupujemo robu da obratimo paznju na sitna slova

  • Raja

    19. novembar 2018 | 20:47

    Svi nas pljackaju na svaki moguci nacin.

  • Predrag

    19. novembar 2018 | 20:14

    Nedimović glumatara po studijima umesto da zaidje po marketima i pokupi injektore pomoću kojih nam kasapi uvaljuju vodu u mesu. Možda bi mogao da pošalje veterinarske i poljoprivredne inspektore, ali tu već počinje korupcija. Kraducka se brate na svemu i svačemu, samo da mi je znati dokle?

  • RICINUS

    19. novembar 2018 | 20:09

    Nije to oslić nego vijetnamski som

  • Giks

    19. novembar 2018 | 19:04

    Zato jedite pecenje. Najukusniji deo je oko stomaka. Red mesa, red slaninice. Prijatno.

  • Senad

    19. novembar 2018 | 18:47

    Odes u ribarnicu kupis ribu.Barem znas sta jedes ako nista.Kada je ovo zamrznuto samo dragi Bog zna.

  • sale

    19. novembar 2018 | 17:23

    Pa vi kuppte domaću rečnu ribu i nema greške, kao da su naši stari jeli oslić i pangasius i to još filete!

  • M1

    19. novembar 2018 | 17:00

    Najprostije resenje: prezalis 250 din i nikad vise ne kupis taj proizvod ili bilo sta drugo od tog proizvodjaca.

  • Dzoni

    19. novembar 2018 | 15:33

    Ljudi imate li vi oci pri kupovini?Kesa je providna i jasno se zna sta je led,a sta riba.Uvek neko drugi kriv.

  • Ne znate da spremite

    19. novembar 2018 | 15:11

    Znaci prvo se otopi,iseces,uvaljas u brasno,prezlu ili sta vec i ispeces na ulju.Niko nece ostati gladan.

    • 19. novembar 2018 | 16:44

      ana

      @Ne znate da spremite

      Ne želi svako da jede pohovanu ribu pa da je valja u brašno i prezle

    • 19. novembar 2018 | 17:08

      Milers

      @Ne znate da spremite

      Znaci nemas pojma sta jedes...vazno da je jeftino,mozes tako I iskoriscene ubruse da potopis malo u ulje pa brasno I prezla,malo proprzis I svi siti..

    • 19. novembar 2018 | 19:44

      Ева

      @Ne znate da spremite

      Каква је разлика, да ли пржиш или печеш, мора се одледити и оцедити и за један и други начин спремања! Каква глупост! Да ли ти мисиш ако пржиш мање воде ће се оцедити? Само ти знаш да се риба може и пржити а не само пећи!

    • 19. novembar 2018 | 19:47

      Мара

      @Ne znate da spremite

      Паметнице!

  • Ева

    19. novembar 2018 | 15:09

    Имам исто искуство са смрзнутим филетама ослића. Ставила сам шест комада филета да печем за две особе и размишљам како сам погрешила и да сам ставила много. Међутим, скоро да није било довољно за две особе. ОВО ЈЕ КРИМИНАЛ!

  • Cika Velja

    19. novembar 2018 | 14:58

    Nije oslic nego pangasius,oslic ne moze biti u ovakvom obliku fileta,a to sto pise na deklaraciji da je oslic,e tu bi meni neko robijao!!!

    • 19. novembar 2018 | 17:02

      Dare

      @Cika Velja

      U pravu si,to je onaj vijetnnamski som I tu je pola vode...nikad ali nikad ne kupujem filete,uvek celu ribu u komadu,kod nas ovde uglavnom skusu uzimam od morskih,a recne sve I to sveze,.dok nevidim glavu nisam siguran sta kupujem sto se tice ribe..ova boja mesa ovog soma ista je kao I recimo boja mesa zmija,krokodila,raznih gmizavaca I pitaj Boga cega...necu da se opterecujem

    • 19. novembar 2018 | 18:59

      Komsija

      @Cika Velja

      Jeste. A to je riba koja se uzgaja u najgorim uslovima. Bukvalno je otpad. Bezukusna i nikakva. Za izbegavanje

  • Gargamel

    19. novembar 2018 | 14:38

    Jednom se zeznuo i nikad više. Džaba se žaliti trgovcu. Samo odgovori: "Što ste otvarali pre nego se otopilo?" Od tada - samo ribarnica i samo sveže. Pa, kad mogu - kupim, kad ne - kriva mi pecaljka...

  • Deki

    19. novembar 2018 | 14:23

    Koli para,toliko muzike...riba od 250din,dajte molim vas...a jel ima miris ribe?Nema...

    • 19. novembar 2018 | 14:42

      🐠🐟🐙

      @Deki

      A gde si ti video filete oslića za 250 din.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA