≫
Stavila sam u rernu filete oslića, a izvadila girice: 400 grama ribe je nestalo i pretvorilo se u običnu vodu (FOTO)
≫
lemi
sto se buni pa zena kaze u rernu stavila oslic pa to je demunitiv od neke ribetine p.s. lepo nas upozoravaju kad kupujemo robu da obratimo paznju na sitna slova
Podelite komentar
Raja
Svi nas pljackaju na svaki moguci nacin.
Podelite komentar
Predrag
Nedimović glumatara po studijima umesto da zaidje po marketima i pokupi injektore pomoću kojih nam kasapi uvaljuju vodu u mesu. Možda bi mogao da pošalje veterinarske i poljoprivredne inspektore, ali tu već počinje korupcija. Kraducka se brate na svemu i svačemu, samo da mi je znati dokle?
Podelite komentar
RICINUS
Nije to oslić nego vijetnamski som
Podelite komentar
Giks
Zato jedite pecenje. Najukusniji deo je oko stomaka. Red mesa, red slaninice. Prijatno.
Podelite komentar
Detroit
@Giks
Pauflek brate:)
Podelite komentar
Senad
Odes u ribarnicu kupis ribu.Barem znas sta jedes ako nista.Kada je ovo zamrznuto samo dragi Bog zna.
Podelite komentar
sale
Pa vi kuppte domaću rečnu ribu i nema greške, kao da su naši stari jeli oslić i pangasius i to još filete!
Podelite komentar
M1
Najprostije resenje: prezalis 250 din i nikad vise ne kupis taj proizvod ili bilo sta drugo od tog proizvodjaca.
Podelite komentar
Dzoni
Ljudi imate li vi oci pri kupovini?Kesa je providna i jasno se zna sta je led,a sta riba.Uvek neko drugi kriv.
Podelite komentar
Gm
@Dzoni
Imas li oci da vidis slike?
Podelite komentar
Ne znate da spremite
Znaci prvo se otopi,iseces,uvaljas u brasno,prezlu ili sta vec i ispeces na ulju.Niko nece ostati gladan.
Podelite komentar
ana
@Ne znate da spremite
Ne želi svako da jede pohovanu ribu pa da je valja u brašno i prezle
Podelite komentar
Milers
@Ne znate da spremite
Znaci nemas pojma sta jedes...vazno da je jeftino,mozes tako I iskoriscene ubruse da potopis malo u ulje pa brasno I prezla,malo proprzis I svi siti..
Podelite komentar
Ева
@Ne znate da spremite
Каква је разлика, да ли пржиш или печеш, мора се одледити и оцедити и за један и други начин спремања! Каква глупост! Да ли ти мисиш ако пржиш мање воде ће се оцедити? Само ти знаш да се риба може и пржити а не само пећи!
Podelite komentar
Мара
@Ne znate da spremite
Паметнице!
Podelite komentar
Ева
Имам исто искуство са смрзнутим филетама ослића. Ставила сам шест комада филета да печем за две особе и размишљам како сам погрешила и да сам ставила много. Међутим, скоро да није било довољно за две особе. ОВО ЈЕ КРИМИНАЛ!
Podelite komentar
Bgd
@Ева
Tačno. Zato ne kupujem ove gluposti.
Podelite komentar
Cika Velja
Nije oslic nego pangasius,oslic ne moze biti u ovakvom obliku fileta,a to sto pise na deklaraciji da je oslic,e tu bi meni neko robijao!!!
Podelite komentar
Dare
@Cika Velja
U pravu si,to je onaj vijetnnamski som I tu je pola vode...nikad ali nikad ne kupujem filete,uvek celu ribu u komadu,kod nas ovde uglavnom skusu uzimam od morskih,a recne sve I to sveze,.dok nevidim glavu nisam siguran sta kupujem sto se tice ribe..ova boja mesa ovog soma ista je kao I recimo boja mesa zmija,krokodila,raznih gmizavaca I pitaj Boga cega...necu da se opterecujem
Podelite komentar
Komsija
@Cika Velja
Jeste. A to je riba koja se uzgaja u najgorim uslovima. Bukvalno je otpad. Bezukusna i nikakva. Za izbegavanje
Podelite komentar
Gargamel
Jednom se zeznuo i nikad više. Džaba se žaliti trgovcu. Samo odgovori: "Što ste otvarali pre nego se otopilo?" Od tada - samo ribarnica i samo sveže. Pa, kad mogu - kupim, kad ne - kriva mi pecaljka...
Podelite komentar
Deki
Koli para,toliko muzike...riba od 250din,dajte molim vas...a jel ima miris ribe?Nema...
Podelite komentar
🐠🐟🐙
@Deki
A gde si ti video filete oslića za 250 din.?
Podelite komentar