Svi užasi koje jedemo svakog dana, a nismo ni svesni: Ovo su najopasniji aditivi, a evo gde se nalaze (INFOGRAFIKA)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Miroslav
Od svega nabrojano gospodo stručnjaci ostade li nešto što nije štetno.
Lan
Kod mene uvek kuci domaca slanina,jaja,sir kravlji stari i sremski,pecenica,komadici od buta suseni,slanina bela sa paprikom alevom povrce i voce zivelo selo Donji Lajkovac
Čika Jova
Roditelji potrudite se i vratite se tradicionalnoj srpskoj kuhinji, bazirajte se na sveže namirnice, dobro oprane a najbolje ako ih sami proizvedete. Kupujte povrće od prijatelja. Koristite svinjsku mast kao i moja porodica što je koristi oduvek. Možete naći šipurak, drenjine, trnjine, kupine i drugo šumsko voće. Šetajte na čistom vazduhu, uberite zdravo šumsko voće i napravite zdrav sok, dzem, slatko, voćne čajeve od sušenog šumskog voća...