Merili su pakovanje šećera i videli da fali 213 grama: Počeo je haos na Fejsbuku, neki tvrde da im "preliva", a oglasila se i kompanija

 
  • 12

Posle nekoliko dana se oglasila i kompanija

Slika Sunoko šećera na vagici danima se delila društvenim mrežama, a polemika se povela nakon što je jedan korisnik Fejsbuka postavio sliku na kojoj pakovanje ovog šećera od kilogram ima samo 787 grama. Da i ostalim pakovanjima fali na gramaži, dokazalo se brojnim drugim fotkama.

Nekoliko dana kasnije, oglasila se i kompanija koja proizvodi i pakuje šećer:

Novosađanin u Lidlu kupio pola tone šećera: Kada su ga pitali zašto, dao je sasvim iskreno objašnjenje

- Hvala našim vernim potrošačima na podršci. Svi naši proizvodi prolaze stroga merenja Zavoda za merenje i standardizaciju Srbije kao i kontrole Ministarstva Poljoprivrede. "Sunoko" je najveći proizvođač šećera na domaćem tržištu i najveći izvoznik na brojna svetska tržišta. Našim kupcima smo uvek na raspolaganju za sve informacije - piše u saopštenju koje je objavljeno tamo gde je polemika i počela: na Fejsbuku.

Sve je krenulo od ove slike/ Foto: Facebook

Da ne bude da samo fali gramaža, na fotografiji koju nam je poslao čitalac, vidi se da neka pakovanja imaju i više nego što treba.

U ovom slučaju šećera ima i više nego što treba/ Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA